Esmee Cox over toekomst met Cas: ‘De toekomst ziet er rooskleurig uit’

'Ik ben echt strontverliefd, niet normaal', vertelt ze glunderend.

Esmee Cox en Cas Hooijer hebben een tijdje geleden laten weten dat ze dolgelukkig zijn met elkaar. De twee voormalig Love Island-winnaars eindigden in het programma allebei met iemand anders, maar uiteindelijk hebben ze elkaar tóch gevonden. In de aftertalk van Love Island vertelt Esmee dan ook vol trots hoe hun toekomst eruitziet.

Gezondheid

Cas belandde nog niet zo heel lang geleden in het ziekenhuis na een geknapte blindedarm. Als Farja, Esmee dan ook vraagt hoe het nu met hem gaat, is ze daar erg openhartig over. “Het gaat eigenlijk niet zo goed. Met zijn gezondheid is hij nu echt wel aan het struggelen.”

Toekomstplannen

Toch kan Esmee wel lachen als er wordt gevraagd hoe haar toekomst er met Cas uitziet. “Mijn toekomst met Cas is heel rooskleurig. Ik ben echt strontverliefd, niet normaal”, vertelt ze glunderend. “Hij is echt de perfecte man voor mij. Ik kan niks aan hem aanmerken wat ik niet leuk aan hem vindt.”

En dat de twee erg gelukkig zijn blijkt maar weer, want de twee wonen inmiddels ook samen. “Na heel het gedoe met zijn darmen is-ie eigenlijk blijven plakken. Dus inmiddels wonen we samen, hij woont bij mij.”

Reizen

Maarre, als je dacht dat het daarbij bleef, heb je het mooi mis. De twee hebben namelijk nóg grotere plannen in het verschiet. “We willen heel graag gaan reizen. Dus we zijn nu echt aan het sparen om te gaan reizen. We hebben camera-apparatuur gekocht omdat we ook willen vloggen en alles vastleggen van de reis. Dus heel veel leuke dingen nog op de planning.” Sounds good!

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws