Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Esmee blikt terug op eerste date met Cas

'Ik was zo zenuwachtig'

De afgelopen tijd hebben Love Islands Esmee en Cas bewezen dat ze een steady couple zijn. Zo steunde Esmee haar lief door dik en dun toen hij was opgenomen in het ziekenhuis. En net zoals bij velen, begon hun liefdesavontuur met een eerste date. Op Instagram blikt Esmee terug op hun allereerste afspraakje.

Zenuwachtig

Esmee deelde gisteren een vraagsticker in haar Stories. Haar followers kregen hierdoor de mogelijkheid om hun prangende vragen in te sturen. Een van de vragen die ze kreeg was hoe haar eerste date met Cas was.

"Deze foto maakte ik vlak voor hij mij kwam ophalen. Dit was op 18 maart zie ik nu", deelt Esmee in haar Stories. Op het kiekje is te zien dat de realityster zich net heeft klaargemaakt voor haar date en dat ze er picobello uitziet. "We zijn een hapje gaan eten in Amsterdam bij Van Oost. Je ziet het op de foto misschien niet, maar ik was ZO zenuwachtig!!"

Beeld: Instagram @esmeecox

Relatie

Echt rustig met elkaar daten zat er voor Cas en Esmee echter niet in. Zo deden al snel geruchten de ronde dat de twee aan het daten waren. In april bevestigde Cas inderdaad dat er iets gaande was tussen hem en Esmee en in mei maakte Esmee haar relatie met Cas Instagram Official. Sindsdien zijn de twee love birds dolgelukkig met elkaar.

Beeld: Love Island