Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Cas blikt terug op afgelopen dagen: 'Ik moest meteen door naar de spoed'

'Inmiddels ben ik weer thuis'

Love Islands Cas Hooijer werd afgelopen week met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Zijn blindedarm was geknapt en hij moest daarvoor een operatie ondergaan. Inmiddels is de realityster weer thuis en blikt hij terug op de afgelopen dagen.

Ziekenhuis

Cas en zijn vriendin Esmee Cox kwamen net terug van hun vakantie op Ibiza toen Cas zich niet goed begon te voelen. "In het vliegtuig terug begon er bij mij lichte buikpijn te ontstaan. Ik negeerde het, maar na één nacht werd de pijn in mijn buik zo erg dat ik niet meer kon eten of bewegen en had veertig graden koorts", deelt Cas. Hij besluit de huisarts te bellen, maar krijgt te horen dat het waarschijnlijk een virus is. De realityster denkt dan ook dat hij even moet uitzieken.

Als de klachten de dag daarna erger worden, besluit Esmee met hem naar de huisarts te gaan. Daar bleek het foute boel te zijn. "Ik moest meteen door naar de spoed. Na onderzoek kwam eruit dat ik een blindedarmontsteking had en ik werd direct geopereerd." Ondanks dat de operatie goed ging, zagen de artsen ook een dunnedarmontsteking. "Uiteindelijk hebben ze met de operatie een aangegroeid stuk weggehaald – dat wordt nog gecontroleerd – en vocht verwijderd dat van mijn ontsteking afkwam."

Goede zorgen

"Inmiddels ben ik gelukkig thuis", deelt Cas. Hij bedankt iedereen voor de lieve berichtjes en heeft er alle vertrouwen in dat hij zich snel beter voelt. "Ik heb een fijne verzorgster Esmee, dus ik ben snel weer de oude."

Onder het bericht ontvangt Cas opnieuw allemaal lieve berichten. "The comeback is always bigger, you got this 💪🏼", reageert Love Islands Merijn. Ook andere Islanders wensen hem beterschap: "You got this Cas. Get well soon ❤️🫶", schrijft Carlyn en Rosa reageert met: "Sterkte 🍀🍀." Daar sluiten wij ons bij aan: heel veel beterschap, Cas!

Beeld: Love Island