Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Esmee en Cas bevestigen romance met lieve foto

Oeh la la!

Er gingen de afgelopen tijd al wat rumours rond dat Cas en Esmee, beide bekend van Love Island, aan het daten zouden zijn en dat hebben de twee nu bevestigd door een lieve foto op Instagram te delen.

Love Island

In 2022 vormde Cas samen met Jotti hét droomkoppel van Love Island. De twee gingen er met de winst vandoor en waren happily in love. Helaas was die relatie van korte duur, want eind vorig jaar maakten de twee bekend uit elkaar te zijn. Met Jotti is het dus niet gelukt, maar inmiddels is er wel iets moois opgebloeid met een andere Love Island-winnares. We hebben het natuurlijk over Esmee, die het programma in 2021 samen met Job won.

Vorige maand lieten zowel Esmee als Cas al doorschemeren dat ze opnieuw aan het daten zijn, maar echt veel wilden ze nog niet over hun romance kwijt. Op de bank bij Fawry not Sawry bevestigde Cas in april dat hij inderdaad met Esmee aan het daten is. “Super typisch ook weer dat je dan iemand ontmoet die ook aan Love Island heeft meegedaan en heeft gewonnen”, zei hij.

Op date

Dat de twee het leuk hebben, blijkt wel uit het kiekje dat ze gisteren in hun Instagram Stories deelden. Cas en Esmee gingen namelijk op date naar de Efteling en lieten hun volgers meegenieten van de date.

Hoewel de twee het heel leuk hebben samen, zit er ook een keerzijde aan het daten, zei Cas in datzelfde gesprek met Fawry not Sawry. "Aan de andere kant is het ook wel weer lastig dat er weer een soort ‘druk’ op ligt. Mensen zien dat wij daten en het liefst doe je dat natuurlijk gewoon privé”, legde hij uit. Wij wensen de twee veel geluk samen!

Bron: Instagram @cas.hooier @esmeecox | Beeld: Love Island