Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw: Holly Mae Brood deelt kiekje van haar favoriete bombshell

'Nieuwe bombshell gearriveerd', schrijft ze bij een schattige foto.

Nu we helemaal in het nieuwe seizoen van Love Island zitten, hebben we allemaal ook wel een favoriete islander op het oog. Zo ook presentatrice Holly Mae Brood. Op Instagram deelt ze dan ook een kiekje waarin zij haar favo bombshell laat zien. Ahw!

Nieuwe bombshell

"Nieuwe bombshell gearriveerd🥰🥰🥰", begint ze haar Instagram-bericht. "Mama weekje bij mij langs!", onthult ze dan. Hiermee doelt ze natuurlijk op de komst van haar moeder die ze als 'nieuwe bombshell' ziet. Erg toepasselijk, als je het ons vraagt. Ha!

Veel volgers en vrienden verwelkomen de 'nieuwe bomshell' dan ook met open armen. "Love it", reageert mede-presentator Viktor Verhulst. "Lieverds 😍", schrijft Jim Bakkum onder de foto. Zangeres Elize van der Horst reageert: "Wat een prachtige foto's ❤️" Enne: we totally agree!

Spontane groep

Al voordat Love Island begon spraken wij het presentatie-duo over het programma. Op voorhand zeiden de twee dat het een 'hele spontane groep' is. "Het zijn allemaal mensen die er heel veel zin in hebben. Ik zie in hen wel een paar mensen die het programma gaan maken", aldus Viktor.

Wel liet Holly toen al weten dat ze erg benieuwd was hoe de kandidaten het zouden gaan hebben in de villa. "Het is elk jaar wel weer kijken hoe iemand het gaat doen. Soms denk je dat iemand er volledig voor gaat, maar dan klapt diegene juist dicht. En ook andersom gebeurt dat. Je weet van tevoren niet hoe ze zich zullen bewegen en hoe hun dynamiek in de groep gaat zijn, maar op het eerste oog hebben we volgens mij echt een supercast!" En naarmate het programma vordert, sluiten we ons helemaal aan bij de uitspraak van Holly!

Bron: Instagram, Grazia Archief | Beeld: Love Island