Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood over nieuw seizoen Love Island: ‘Ik heb er zin in’

Ook hoopt ze op een spectaculair seizoen.

Nog heel even en dan gaat er ein-de-lijk weer een nieuw seizoen van Love Island van start. Presentatrice Holly Mae Brood laat aan RTL Boulevard weten dat ze er zin in heeft én licht alvast een klein tipje van de sluier op over wat we kunnen verwachten. Oeh!

Oude vertrouwde format

"Ik heb er zeker zin in, ja. We gaan weer die kant op", zegt ze enthousiast in gesprek met Fawry not Sawry. Wat we kunnen verwachten dit seizoen? "Daar ga ik nog niks over zeggen", reageert ze geheimzinnig. "Maar het blijft uiteindelijk natuurlijk het oude vertrouwde format, dat is gewoon wat Love Island is", stelt Holly. "Wie weet komen er nog spectaculaire momenten. Maarja, het ligt er toch altijd aan wat onze Islanders te bieden hebben weer dit jaar", aldus de presentatrice.

Nieuwe Islanders

En over de Islanders gesproken... "Ik weet wie er in de cast zitten", verklapt Holly. Al mag ze daar helaas nog niks over zeggen. Wat we wél zeker weten is dat het weer hele knappe deelnemers zullen zijn. "Tuurlijk, Love Island zit vol met knappe mensen, maar ook gewoon met hele leuke mensen." Hoe die 'hele knappe en leuke' mensen zal vergaan dit seizoen is voor Holly ook nog afwachten. "Voor mij is het ook altijd een vraag. Wij weten ook niet wat ze gaan doen en hoe het gaat lopen, dat is elk jaar weer anders. Wij hopen op een spectaculair seizoen." And so do we! 

Vanaf 21 augustus

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren het nieuwe seizoen met twaalf nieuwe, Nederlandse en Vlaamse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Gelukkig hoeven we niet héél lang meer te wachten voordat het nieuwe seizoen van Love Island van start gaat. Vanaf 21 augustus kunnen we weer dagelijks genieten van de afleveringen op Videoland. Wie wordt hét liefdeskoppel van 2023 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000,- naar huis? We can’t wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld