Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo vermaken Love Island-presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst zich tussen de opnames door

Ze zijn lang niet in elke aflevering te zien, dus wat doen de presentatoren tussendoor?

Aan presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de eer om ook dit seizoen van Love Island weer samen met de Islanders af te trappen. Daarnaast zullen ze ook nog aanwezig zijn bij een aantal key-momenten, waaronder natuurlijk de grote finale. Maar wat doen Holly en Viktor eigenlijk tussen de opnames door?

Achter de schermen

Love Island staat bekend om z'n lange format. Zes weken lang proberen Islanders in de villa op een tropisch eiland ware liefde te vinden. Dit betekent automatisch dat ook de presentatoren langere tijd op het eiland verblijven, al zijn zij niet in elke aflevering te zien.

Omdat ook Holly en Viktor lange tijd op het eiland vertoeven, vraagt men zich weleens af of ze achter de schermen ook werkzaamheden verrichten, maar dat valt erg mee. "Inhoudelijk denken we af en toe mee. Bijvoorbeeld wat leuk is om te doen bij een herkoppeling", deelt Holly wanneer we met haar en Viktor bellen. "Maar er zit een heel groot en waanzinnig team bovenop Love Island, dus zij zijn vooral degenen die zich ermee bezighouden."

Buiten de set

Dat Holly en Viktor de werkzaamheden achter de schermen overlaten aan het Love Island-team klinkt meer dan logisch, maar betekent dit dat ze vakantie kunnen vieren wanneer ze niet aan het filmen zijn? "We kunnen oprecht ook wel een beetje zonnen", deelt Holly, maar zij en Viktor zitten heus niet stil. "Ik laat ook altijd mensen overkomen", vervolgt Holly. "Mijn moeder komt even langs en ook mijn vriend (Soy Kroon, red.) komt, dus dat is heel leuk en daar is op zich ook wel tijd voor, maar we staan ook altijd wel een beetje paraat. Je weet niet wat er in de villa gaande is. Het gebeurt weleens dat we opeens horen dat we naar de villa moeten, want dan is er iets gebeurd. In die zin sta je altijd wel een beetje in de wacht."

"En natuurlijk hebben we allebei ook wel projecten lopen in België en Nederland", vult Viktor aan. "Daar kunnen we dan ter plaatse ook aan werken. Mijn vriendin (Sarah Puttemans, red.) is nog aan het kijken of ze kan overvliegen, maar dat staat nog niet vast. Ook vlieg ik zelf weleens heen en weer voor werk, dus we weten de tijd goed te vullen."

Beeld: RTL (William Rutten)