Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dilemma's met Juvat Westendorp: 'Happy single of vaste relatie?'

'Vroeger riep ik altijd dat ik geen romanticus was, omdat ik er een verkeerd beeld bij had'

Hij is vanaf 21 september te zien als Otis in de romcom Happy Single. Maarre, is Juvat Westendorp (34) meer van de lange relaties of van het vrijgezellenleven? In de nieuwste Grazia leggen wij hem een paar dilemma's voor.

Happy single of vaste relatie?

"Een vaste relatie, honderd procent. Ik denk dat je meer geluk uit het leven haalt als je het met iemand kunt delen. Net als Otis ben ik iemand die helemaal voor een meisje gaat als ik haar leuk vind. Vroeger riep ik altijd dat ik geen romanticus was, omdat ik er een verkeerd beeld bij had. Ik dacht dat het 'm zat in clichés als rozenblaadjes op bed. Voor mij zit het veel meer in de kleine dingen. Briefjes achterlaten, ontbijtjes maken én echt luisteren naar wat iemand leuk vindt. Dat doe ik, dus ik ben tóch een romanticus."

Een dagje ruilen met Jim Bakkum of Yolanthe Cabau?

"Moeilijke vraag... Met Jim denk ik dan. Hoe lang we al bevriend zijn? Oeh... Zeven jaar, sinds Onze Jongens. Ik ben benieuwd naar zijn gezinsleven met drie kinderen én ik wil weten hoe het is om te kunnen zingen, dat kan ik helemaal niet."

Romcom of actiefilm?

"Ik houd én ben van de romcoms, ik kan er mijn hart in geven, maar ik zal het voor de verandering gaaf vinden om eens een actiefilm te maken. Nog liever speel ik in een dramafilm waarin je én je hele hart kunt leggen en diep vanbinnen moet zoeken naar verschillende emoties."

Benieuwd naar meer dilemma’s met Juvat Westendorp? Je leest ze allemaal in de nieuwste Grazia, nu in de winkel! 

Interview: Rosa Lee Szarzynski | Beeld: NL Beeld