Juvat Westendorp ondergaat transformatie: ‘Nieuwe job, nieuwe coupe’

De acteur heeft de schaar in zijn lange lokken gezet.

Lees ook

We herkennen Juvat Westendorp aan zijn prachtige, lange lokken. Al is dat vanaf nu verleden tijd. Juvat begint aan een nieuw project en besloot hierom zijn lange manen vaarwel te kussen.

Nieuwe coupe

Op de foto die Juvat op Instagram deelt zien we de acteur met zijn lange lokken. “Nieuw project, nieuwe coupe”, schrijft Juvat bij de foto. Vervolgens wijst hij zijn volgers erop dat ze naar rechts moeten swipen om zijn nieuwe coupe te bekijken. “Swipe voor Dora. Zwieber niet stelen!”, grapt de acteur vervolgens.

Het moge duidelijk zijn dat Juvat zijn nieuwe haarstijl vergelijkt met de coupe van Dora. Al vinden wij dit de grootste onzin, want Juvat you look good!

Nieuwe liefde

Niet alleen heeft Juvat een nieuwe coupe, ook heeft de acteur sinds een tijdje een nieuwe liefde. Juvat is tot over zijn oren verliefd op de knappe Ruby Celine en deelt dit regelmatig op Instagram. Onlangs was zijn grote liefde jarig en zette Juvat Ruby in het zonnetje op Instagram. Hij deelde een reeks foto's en video's van zijn ontzettend knappe vriendin en deelde hier een lief berichtje bij.

“Je vult me aan en er is geen vezel in mijn lichaam die eraan twijfelt. Jij bent het voor mij”, schreef Juvat. Zo lief!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook