Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Juvat Westendorp schittert op cover Men’s Health

'Dit is toch wel echt een bucketlist dingetje'

Niemand minder dat Juvat Westendorp schittert deze maand op de cover van Men's Health. De acteur en danser heeft keihard getraind om met een afgetraind lichaam bij de shoot te verschijnen. Enne, we moeten zeggen: het resultaat mag er zijn!

Bucketlist dingetje

Juvat is enorm trots op deze mijlpaal en staat er uitgebreid bij stil op Instagram. "WHAAA! Dit is toch wel echt een bucketlist dingetje", schrijft hij enthousiast bij een foto van de cover. De acteur heeft keihard moeten trainen om zo afgetraind te zijn. "5 dagen per week krachttraining, inname van 1600-1800 kcal per dag, echt geen snoepjes meer en dit is het resultaat: 11 kilo lichter in 2,5 maand 😅", deelt hij. Hard work pays off, zo blijkt maar weer. Hij straalt namelijk mét sixpack op de cover. Looking good, Juvat!

Fysiek en mentaal veranderd

De voorbereiding op de covershoot heeft Juvat niet alleen fysiek, maar ook mentaal gezien veranderd. "Fysiek veranderd? Enorm. Mentaal? Nog veel meer. Waarom? Omdat ik me tijdens dit proces geconcentreerd heb op mentale ontwikkeling en heb onderzocht wat de invloed van deze fysieke ontwikkeling op mijn mentale gezondheid is geweest en visa versa", legt hij uit. "Ja, ik heb weer een fit lichaam maar nog veel belangrijker, ik voel me goed, vitaal en sterk. Wat een heerlijk gevoel!"

Misverstand

Hoewel Juvat er zo afgetraind natuurlijk fantastisch uitziet, blijft hij ook realistisch. In gesprek met RTL Boulevard benadrukt Juvat dat hij echt niet altijd met een Magic Mike-waardig lichaam rondloopt. "Ik denk dat het een misverstand is dat iedereen denkt dat ik altijd ontzettend fit ben", stelt hij. De acteur is naar eigen zeggen 'niet altijd bezig met zijn lichaam'. "Ik ben ook wel iemand die het soms een beetje kan laten gaan. Dat ziet het publiek niet, maar ikzelf wel."

Bron: Instagram @juvat, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld