Ahw: Eloise van Oranje in tranen na vertrek Het Perfecte Plaatje

'Tears of joy', aldus de gravin.

Gravinfluencer Eloise van Oranje timmert al een tijdje hard aan de weg als influencer. But that’s not all! De beauty zagen we namelijk ook schitteren in het programma Het Perfecte Plaatje. Maar helaas voor de gravin moest ze het programma in de meest recente aflevering verlaten. Enne: daar hield ze het niet droog bij. Ahw!

Exit

Eloise gaat de vierde aflevering van het seizoen vol goede moed in. Bij de eerste opdracht legt ze een B-boy vast tijdens een wilde dansmove, en tijdens de tweede shoot moeten de kandidaten modellen beschilderd met bodypaint op de foto zetten. Hoewel de gravin steeds meer zelfvertrouwen krijgt in het fotograferen en zelf erg tevreden is over haar geschoten kiekjes, denk de jury daar anders over. Oh no! Voor beide foto’s krijgt Eloise een 5,5 – wat betekent dat ze het programma moet verlaten.

Tranen van geluk

Bij het afscheid houdt de gravin het niet droog: “Het is heel jammer, maar ja. Tears of joy“, zegt ze terwijl ze naar haar betraande ogen wijst. “Als ik één woord mag gebruiken voor deze reis, zou het ‘fantastisch’ zijn. Dat is een goed overkoepelend woord voor alles. Ik kijk er met zo’n grote glimlach op terug. Ik ben gewoon heel dankbaar en blij. Elo out!”

Badpak-revolutie

De enige gravinfluencer van ons land mag dan uit het programma liggen – een onuitwisbare indruk heeft ze zeker achtergelaten. Van de mooiste plaatjes schieten tot in badpak poseren, vervolgens een aantal slecht gehumeurde royalty-‘kenners’ over je heen krijgen en het allemaal omdraaien tot een positieve revolutie in de royal wereld. Alleen maar lof voor deze inspirerende dame! Chapeau.

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws