Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen zet jarige Joris in het zonnetje

'Mijn liefde', schrijft Sylvia

Sylvia Geersen en lover Joris hadden gisteravond een fijne date night. Enne, de lovebirds hadden niet zomaar een date night, want de twee vierden alvast de verjaardag van Joris! Op Instagram zet Sylvia haar kapitein dan ook in het zonnetje.

Happy birthday

Joris mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen en dat werd gisteravond alvast gevierd. Zo delen Sylvia en Joris allebei een paar leuke stories van hun avond uit. Tijdens een romantisch etentje genoten Sylvia en Joris van een aantal heerlijke gerechten en een bijzonder dessert. Zo zat er een feestelijke ijsfontein in het dessert van Joris, maar dat was nog niet alles.

Zo kwam het personeel Joris verrassen met nog meer ijsfonteinen én een enorm fotoframe waarop happy birthday stond. "Sorry schat", lacht Sylvia als Joris verbaasd kijkt. "Gefeliciteerd! Schatje, ik hou van jou!", horen we het model vervolgens zeggen. Awh!

Sylvia Geersen en Joris Sylvia Geersen en Joris Sylvia Geersen en Joris

Ook in een Instagrampost zet Sylvia haar grote liefde in het zonnetje. "Mijn liefde ♥️🍾. Voor altijd 😍. 38 jaar ", deelt zet ze in de caption. Daarbij plaatst ze een prachtige foto van haar met de birthday boy. 

Felicitaties

Sylvia en Joris kunnen op veel felicitaties van hun followers rekenen. "Gefeliciteerd!! Jullie zien er prachtig en gelukkig uit samen. Heerlijk! ❤️❤️", reageert Wendy van Dijk. Ook de heren die in hetzelfde seizoen als Joris aan De Bachelorette meededen laten een lieve reactie achter. "Gefeliciteerd en still going strong 🫶🏼", schrijft Tjeerd. "Gefeliciteerd 😘🍸", deelt Tom en "Gefeliciteerd met die knappe kerel van je 🙏", laat Jordy weten. Wij sluiten ons daar helemaal bij aan. Happy birthday, Joris!

Beeld: NL Beeld / Heukers Media