Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Marvin en Ferdi willen spin-off van Prince Charming

Dat zou leuk zijn!

premiere Kelly

Dat je de liefde kunt vinden in een tv-programma hebben Marvin en Ferdi wel bewezen. De twee leerden elkaar kennen door Prince Charming en stapten deze zomer zelfs in het huwelijksbootje. Het stel heeft al plannen gemaakt voor de toekomst en komen zelfs met een idee voor een nieuw tv-programma.

Toekomstplannen

Na de big wedding in juni reden de lovebirds door naar Parijs voor een korte honeymoon. De 'echte honeymoon' staat voor later gepland. Destijds gaven Marvin en Ferdi al aan wat ze nog meer hebben bedacht voor de toekomst. “We hopen lang samen te blijven, en ons fijne leven verder voort te zetten. Hopelijk ooit met onze eigen B&B”, deelt Ferdi. Waarop Marvin aanvulde: "Inclusief manege met paarden. Daar droomde ik als paardenmeisje al van. Net als een koets met paarden bij mijn bruiloft, maar dat werkt bij ons niet omdat we alles op één locatie hebben. Geeft niet, een mooi lesje in loslaten, haha!” Sounds good! 

Nieuw tv-programma

Maar hoe zit het eigenlijk met de tv-ambities van de mannen? De twee hebben een leuk idee voor een nieuw soort Prince Charming-programma. “We merken dat Prince Charming als rolmodel fungeert voor hoe het ook kan. Dat zien we onder meer doordat we berichtjes krijgen van moeders die met hun kinderen het programma kijken. Zodat ze zien dat het normaal is", vertellen ze aan RTL Boulevard. Volgens hen mag er dan ook wel iets meer diversiteit komen.

Misschien een nieuwe reeks, maar dan met alleen maar vrouwen? “Naast meer diversiteit zou ik het fantastisch vinden als er ook een reeks komt van het andere geslacht. Princess Charming! Daar is het nu ook tijd voor. Er zijn drie mannen seizoenen geweest, dus het is nu ook wel eens tijd voor een vrouwenseizoen.” We are hyped!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230330 - Première van de Amazon Prime Video documentaire KELLY Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Marvin Wijnans en partner Ferdi Pool