Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ferdi en Marvin over grootste vakantiedomper

'Dat was echt vreselijk'

Je hoopt altijd dat je vakantie precies zo verloopt als je voor ogen hebt. Helaas is dat niet altijd het geval. Zo kunnen je plannen nog weleens in het water vallen of iets valt enorm tegen. Ferdi en Marvin kunnen erover meepraten. Aan Grazia vertellen ze over hun grootste vakantiedomper.

Wishlist

Ze gaven elkaar onlangs het jawoord in Maastricht én staan met een prachtige fotoshoot in de Grazia's zomer issue. Tussen het shooten door konden we dan ook niet anders dan de twee vragen naar hun eerste vakantie samen, grootste vakantiedomper én welke bestemmingen er nog op hun travel wishlist staan.

"Ik zou heel graag naar Zuid-Afrika willen", vertelt Marvin over waar hij graag nog eens naar toe zou willen. Ferdi is al eens in Zuid-Afrika geweest en zou daarom liever naar Oost-Afrika gaan. "Dan toch wel Seychellen."

Eerste vakantie

Ferdi en Marvin komen net terug van hun kleine honeymoon in Parijs, maar wat was hun eerste vakantie samen? "Dat was Italië", delen de twee in koor.

Ook zijn de twee samen een keer naar Tel Aviv gereisd voor de Gay Pride. Maar dat viel niet helemaal in de smaak. "Dat was echt vreselijk", lacht Marvin. "We zouden met de stoet meegaan, maar die was niet met een praalwagen. We liepen uiteindelijk achter duizend mensen aan."

Fotografie: Ruud Janssen