Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Ferdi en Marvin delen prachtige video van jawoord

Te lief!

Prince Charmings Ferdi en Marvin stapten op 21 juni in het huwelijksbootje in Maastricht. Sindsdien trakteren de heren ons op prachtige throwbacks van hun magische dag. Eerder plaatsten de twee al beelden van de first look en nu delen ze een video waarin we horen en zien dat ze elkaar het jawoord geven.

Jawoord

Ze zouden aanvankelijk getrouwd worden door Gordon, maar dat kon helaas niet doorgaan, omdat Gordon het erg moeilijk had met zijn verbroken verloving. "Dat was wel de bedoeling, maar nu hij het zo moeilijk heeft doordat zijn eigen huwelijk niet doorgaat, hebben we in overleg met hem besloten om iemand anders te zoeken", vertelde Ferdi hier onlangs over in de nieuwste Grazia. "Inmiddels hebben we een heel leuke vervangster: Mariëlle Jongmans van Married at First Sight. Dus ook dat komt helemaal goed."

Het kersverse getrouwde stel heeft een nieuwe video van hun bruiloft gedeeld op Instagram. Hierin is te zien dat de heren elkaar in een romantische setting het jawoord geven en dat Mariëlle hen inderdaad trouwt. "Dan verklaar ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeenste Maastricht dat Marvin en Ferdi door het huwelijk aan elkaar verbonden zijn. Dames en heren ze zijn getrouwd!", deelt Mariëlle enthousiast als Marvin en Ferdi volmondig ja hebben gezegd. Uiteraard bezegelen de heren dit mooie moment met een liefdevolle kus. Awh!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Huwelijksreis

Na hun sprookjeshuwelijk reden Marvin en Ferdi de volgende dag door naar Parijs waar ze nog een paar dagen in hun liefdesbubbel bleven. Hun echte huwelijksreis komt er echter nog aan. "Ferdi heeft het in de zomer altijd heel erg druk met zijn restaurant, daarom plannen we onze ‘echte’ huwelijksreis aan het eind van het jaar. De locatie weten we nog niet. Ergens waar de zon schijnt", deelde Marvin hierover. De lovebirds hebben dus nog wat leuks tegoed!

Fotografie: Ruud Janssen