Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te lief: Marvin en Ferdi delen first look van elkaars trouwpak

Wat een prachtig moment!

Het was een bijzondere week voor Marvin en Ferdi. Woensdag stapte het Prince Charming-koppel in het huwelijksbootje en de volgende dag vertrokken ze naar Parijs voor het eerst deel van hun honeymoon. Op Instagram blikken de heren nog even terug op hun bruiloft en delen ze beelden van de first look.

First Look

De first look, het moment waarop partners elkaar voor het eerst in elkaars trouwoutfit zien, is één van de mooiste momenten op een bruiloft. Marvin en Ferdi hebben dit moment uiteraard vastgelegd en delen het op Instagram. Op het nummer You Are The Reason zien we hoe Marvin door een prachtige tuin naar Ferdi loopt, die daar met zijn ogen dicht staat te wachten. Vervolgens zien ze elkaar voor het eerst, enne: de liefde spat ervan af! "This moment… 🥹❤️", luidt de caption dan ook. Te lief!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marvin (@marvin.wijnans)

Apart gepast

Vlak na de bruiloft deelden Mr. & Mr. Pool al de eerste foto's van hun wedding. Op de kiekjes konden we voor het eerst de trouwpakken van de heren bewonderen. Het pasgetrouwde stel droeg zwarte broeken en witte jasjes, die nét even anders zijn. “We hebben gelukkig vrij snel een pak gevonden. Allebei hebben we een mooi pak op maat samengesteld. Niet precies hetzelfde, maar wel mooi matchend”, vertellen ze erover in de nieuwste Grazia. “Overdag dragen we dezelfde kleur, ’s avonds allebei een andere kleur. We weten van elkaar dus ook wat we aandoen, maar hebben wel apart gepast. Zo is het nog een beetje een verrassing”, deelde Ferdi. En wat zagen ze er prachtig uit!

In de nieuwste Grazia vertellen Marvin en Ferdi alles over hun bruiloft en toekomstplannen. Nu in de winkel! 

Bron: Instagram @marvin.wijnans en @ferdipool | Beeld: NL Beeld | Video: @sagecreations