Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esmee Ipema bijt van zich af na geruchten over 'liefdeshereniging' ex-vriend

'Ik en Ernes hebben ervoor gekozen om vrienden te blijven'

Nog niet zo heel lang geleden maakte realityster Esmee Ipema bekend dat ze niet langer meer samen is met haar vriend Ernes. Dit kwam voor veel volgers als een grote shock, aangezien de twee super gelukkig leken én zelfs een eigen liedje hadden uitgebracht. Toch zijn de twee recent weer met elkaar gespot, zo meldden verschillende juicechannels. Echter, bijt de Brabantse nu van zich af en legt ze precies uit hoe de vork in de steel zit.

Geruchten hereniging

Heel recent kwam er naar buiten dat Esmee en Ernes weer samen zijn gespot, iets wat grote vraagtekens opriep. Juicechannels gingen er massaal met dit nieuws vandoor, en speculeerden of de twee weer samen zouden zijn. Echter, Esmee heeft daar inmiddels op gereageerd. Enne: het verhaal is niet zoals we denken dat het is.

"Aangezien alle mensen een mening hebben en ik en Ernes weer op elk Juicechannel staan, wil ik toch even mijn eigen verhaal doen. Wij hebben er bewust voor gekozen om niks over onze breuk te delen, omdat ik dat ten eerste niet nodig vind, want het is allemaal al moeilijk genoeg. Ten tweede zijn we allebei niet uit op aandacht en daarom wilden we dit graag privé houden", begint ze haar Instagram-story.

Gewoon vrienden

Daarnaast snapt de Brabantse niet waarom er geruchten zijn over het 'faken' van de breuk. "Welke logica of wat bereik ik ermee om onze relatiebreuk te faken? Als er iemand altijd eerlijk is over alles, dan ben ik dat wel en volgens mij weten jullie dat ook. Ik begrijp dat het voor de mensen raar of onduidelijk overkomt wanneer ze ons weer samen zien, maar ik en Ernes hebben ervoor gekozen om vrienden te blijven."

De twee werden recent gespot op een kermis, waar ze dus gewoon als vrienden naartoe zijn gegaan. Ook vertelt ze dat ze nog heel erg veel liefde hebben voor elkaar en daarom niet opeens als vreemden uit elkaars leven zullen verdwijnen. "Nogmaals tussen mij en Ernes is het voorbij, alleen jammer genoeg kunnen we elkaar niet meteen 1, 2, 3 loslaten", sluit ze haar bericht af.

Cloud nine

In mei leken Esmee en Ernes nog helemaal op cloud nine te zitten en vermaakten hun volgers met hilarische video's. De twee vonden het dan ook tijd om samen een liedje te maken en uit te brengen. Daarnaast deelde de beauty dat ze zich wat meer wilde verdiepen in de Islam.

“Ik ben altijd al iemand geweest die met heel veel vragen zit en nadenkt over het leven”, gaat ze verder. “Voor mijn gevoel heb ik nu genoeg tekenen gekregen, waardoor ik steeds meer begin te beseffen dat ik niet bang hoef te zijn en mezelf moet gaan verdiepen.” Esmee gelooft dan ook niet in toeval. “Op één of andere manier ontmoet ik altijd moslims en ik ben ervan overtuigd dat dat niet is zonder reden. Allah leidt wie hij wil. Ik schaam me er niet voor en daarom laat ik dit op deze manier aan al mijn volgers weten.”, schreef ze destijds in haar Instagram Stories.

Bron: Love Reality, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram