Esmee Ipema heeft bijzondere verrassing voor haar vriend

'Hij had er even geen woorden voor'

We kennen Esmee Ipema allemaal van Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle, maar de ’terror twin’ is een heel andere weg ingeslagen. Zo deelde ze een uitgebreid bericht op Instagram waarin ze vertelde dat ze zich aan het verdiepen is in de Islam. Ze zet haar journey voort en besluit op TikTok haar lover Ernes te verrassen.

De Islam

Onlangs deelde de realityster op haar Instagram dat ze zich aan het verdiepen is in de Islam. “Ik ben altijd al iemand geweest die met heel veel vragen zit en nadenkt over het leven”, gaat ze verder. “Voor mijn gevoel heb ik nu genoeg tekenen gekregen, waardoor ik steeds meer begin te beseffen dat ik niet bang hoef te zijn en mezelf moet gaan verdiepen.” Esmee gelooft dan ook niet in toeval. “Op één of andere manier ontmoet ik altijd moslims en ik ben ervan overtuigd dat dat niet is zonder reden. Allah leidt wie hij wil. Ik schaam me er niet voor en daarom laat ik dit op deze manier aan al mijn volgers weten.”, schreef ze destijds in haar Instagram Stories.

Verrassing

De volgende stap voor Esmee is ook haar klederdracht aanpassen aan haar religie. Op TikTok besluit ze dan ook haar vriend Ernes te verrassen door voor het eerst een prachtige Hijab te dragen. “He wanted to see me with a headscarf, so i surprised him..”, schrijft ze bij de video. Ernes kan zijn ogen niet van haar afhouden. “Hij had er even geen woorden voor”, schrijft Esmee. Awh!

@esmeeipema1

Hij had er even geen woorden voor.. #fyp #foryourpage #foryou #viral #vj #voorjou

♬ ꜰᴏʀᴇᴠᴇʀ ᴀʟᴏɴᴇ – in my own dunya

Aan het denken gezet

“Ik heb altijd geweten dat er iets was, maar ik wist nooit wat. Iemand vroeg mij ooit ‘waar leef jij voor?’ Eerlijk gezegd heb ik voor mijn gevoel daarop nooit geen antwoord kunnen geven en dat heeft mij aan het denken gezet”, vertelde Esmee op Instagram. “Er zijn te veel dingen die mij aan het denken zetten en daardoor wil ik nu alles weten, zodat ik het hopelijk zal gaan begrijpen.”

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws