Esmee Ipema openhartig over spuit in haar borst

'Ik heb eigenlijk al tweeënhalf jaar heel veel pijn aan mijn rechterborst na mijn operatie'

Esmee Ipema kennen we natuurlijk van Ex on the Beach en het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Op Instagram houdt de realityster haar volgers op de hoogte van haar leven door regelmatig prachtige kiekjes te posten, maar ook deelt Esmee de minder leuke momenten. In haar Stories vertelt ze namelijk openhartig over een spuit die ze krijgt in haar borst.

Pijn na de operatie

De realityster deelt een foto in haar stories van zichzelf in de wachtkamer van het ziekenhuis met de tekst “Oke guys, vandaag krijg ik dus een spuit in mijn borst…” Natuurlijk stroomde haar DM vol met vragen van volgers die zich zorgen maken, dus Esmee geeft uitleg: “Ik heb eigenlijk al tweeënhalf jaar heel veel pijn aan mijn rechterborst na mijn operatie. Er is iets niet helemaal goed gegaan, ik kan de pijn ook heel moeilijk beschrijven, maar ik kan dus ook al jarenlang geen BH meer dragen.”

Spuit in haar borst

Gelukkig is Esmee een arts tegengekomen die haar kan helpen. “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij een soort van spuit in mijn borst kan zetten, een soort verdoving, waardoor het dus zo kan zijn dat de pijn voorgoed wegblijft”, legt ze uit. “Ik heb nu vier spuiten gehad, deed helemaal geen pijn”, vertelt ze, maar ze weet nog niet of de spuiten ook echt gaan helpen tegen de pijn. “Ik laat jullie weten of het heeft geholpen ja of nee”, belooft ze haar volgers.

Echte Meisjes in de Jungle

Voor Esmee eindige het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur helaas vroegtijdig. De voormalig EOTB-ster moest de jungle verlaten nadat haar arm uit de kom raakte door een ruzie met Louisa. Maar al met al kijkt Esmee met een goed gevoel terug op haar deelname. “Ik ben sowieso heel trots op mezelf dat ik het heb gedaan en ook nu vooral hoe ik met alles omga”, vertelde ze aan Grazia. “Ik heb geleerd hoe het is om niet luxe te kunnen leven. Ik ben het leven wat dankbaarder geworden. Dat heb ik eraan overgehouden”

Bron: Instagram @esmeeipema | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws