Esmee Ipema en lover Ernes komen met eigen liedje

'We hopen dat jullie dit leuk gaan vinden!'

Realityster én terror-twin Esmee Ipema is inmiddels alweer een tijdje gelukkig met haar vriend Ernes. Enne, dat laten de twee maar al te graag zien! Zo plaatsen de twee regelmatig samen video’s op TikTok en leuke kiekjes op Insta. Maar nu lijkt de realityster toch een andere roeping te hebben gevonden: ze duikt de muziekwereld in. Ja, echt! De knappe brunette heeft namelijk samen met haar lover een liedje gemaakt.

Ernes wat doe jij?

Op Instagram liet Esmee eerder weten dat de preview van hun liedje online staat op TikTok. Ook onthult ze meteen de officiële releasedatum: “Daar is die dan, Ernes wat doe jij komt vrijdag 2 juni uit op alle streamingdiensten! (…) We hopen dat jullie dit leuk gaan vinden!”

@esmeeipema1 DAAR IS DIE DAN! ‘Ernes wat doe jij’ is Vrijdag 2 Juni te streamen op alle streamingsdiensten! We hopen dat jullie dit leuk vinden ❤️ #fyp #foryourpage #foryou #viral #vj #voorjou ♬ Wat Doe Jij – Ernes

Islam

Onlangs deelde de Esmee op haar Instagram dat ze zich aan het verdiepen is in de Islam. “Ik ben altijd al iemand geweest die met heel veel vragen zit en nadenkt over het leven”, gaat ze verder. “Voor mijn gevoel heb ik nu genoeg tekenen gekregen, waardoor ik steeds meer begin te beseffen dat ik niet bang hoef te zijn en mezelf moet gaan verdiepen.” Esmee gelooft dan ook niet in toeval. “Op één of andere manier ontmoet ik altijd moslims en ik ben ervan overtuigd dat dat niet is zonder reden. Allah leidt wie hij wil. Ik schaam me er niet voor en daarom laat ik dit op deze manier aan al mijn volgers weten.”, schreef ze destijds in haar Instagram Stories.

De volgende stap voor Esmee is ook haar klederdracht aanpassen aan haar religie. Op TikTok besluit ze dan ook haar vriend Ernes te verrassen door voor het eerst een prachtige Hijab te dragen. “He wanted to see me with a headscarf, so i surprised him..”, schrijft ze bij de video. Ernes kan zijn ogen niet van haar afhouden. “Hij had er even geen woorden voor”, schrijft Esmee. Awh!

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws