Oeh la la: Jessie Jazz Vuijk showt babybuik met prachtig kiekje

Glowing and growing!

Jessie Jazz Vuijk omarmt de prachtige pregnancy glow die ze heeft nu ze zwanger is van haar vriend Kaj Gorgels. En om haar volgers dat te laten weten, deelt ze regelmatig wat prachtige kiekjes van haar babybelly. Zo ook nu, nu ze in haar derde trimester is beland. In haar Insta-rubriek Jessie’s Diary vertelt ze over deze nieuwe fase waar ze in is beland.

Derde trimester

Hello 3th trimester 🫶✨ time flies“, begint ze haar verhaal op Instagram bij een prachtig, sexy kiekje. “Alle clichés zijn waar, hoeveel vrouwen niet zeiden: “wacht maar tot je over de helft bent, dan gaat het ineens snel.” Normaal haak ik al af als iemand zegt: ‘wacht maar’, maar in dit geval is het zo waar!”

“Ik hoop stiekem dat hij lekker zijn tijd neemt, het voelt nog zo fijn om zwanger te zijn. Hem steeds meer te voelen en mij langzaam klaar te maken voor het moederschap. Het begint nu ook pas in te dalen: ‘ik word moeder.’ De nesteldrang is al vanaf het begin gaande maar nu moet ik écht die ene plant kopen & zit ik telkens te checken wanneer mijn pakketten aankomen. Ik wil alles hebben. Het moet schoon én in perfectie. Ik kan niet ontkennen dat het flink dwangmatig is. (Ja, ik heb het vast niet allemaal nodig but I can’t help it!!!!)”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Vooral genieten

En nu Jessie in haar derde trimester is beland, wordt het ook tijd om na te denken over verlof, iets wat ze al aan het plannen is. “Ik ben mijn verlof aan het inplannen en merk dat ik vroeg naar bed moet om mij goed te voelen. Wil veel naar de zee, opruimen, praten over de tijd die er aankomt, klaar maken voor de bevalling… Maar vooral genieten.” En zo is dat!

“Want straks onze lieve lion man, lig je in mijn armen en gaat ons nieuwe hoofdstuk echt van start. Voor nu geniet ik extra van jouw hart in mijn buik. Blijf maar nog even lekker zitten. ❤️”

Bron: Instagram @jessiejazvuijk | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws