Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Jessie Jazz showt babybuik in sexy lingerie

Prachtig!

MTV EMA pre-party 2019

Jessie Jazz en Kaj Gorgels zitten al een tijdje op een blauwe wolk nadat ze het gender van hun kleine spruit bekend maakten. En dat er sprake is van een pregnancy glow, is ook een ding wat zeker is. De mommy to be straalt als nooit tevoren, en dat laat ze maar al te graag zien aan haar volgers. Zo deelt het model op Insta een video waarin we haar prachtige baby belly kunnen bewonderen.

Video

"Zwanger zijn deed me (nog meer) beseffen wat een wonder het leven is", begint ze haar bericht onder de video. "Van één cel tot een volledig mens. Is dat niet wonderbaarlijk? Het moederschap is het enige wat ons allemaal verbindt, we komen allemaal van een moeder. We zijn allemaal gedragen door een moeder ❤️." Looking good, Jessie!

"Zwanger zijn brengt zoveel in beweging", horen we de knappe mommy to be in de video zeggen. "Het zet je aan het denken. Hoe wil ik m'n leven inrichten? Wat is het allerbelangrijkst? Wat kan ik laten vallen zodat ik meer kan leven in het moment? Het maakt mij bewust dat dit moment nooit meer terugkomt. Mijn eerste zwangerschap, kind, jongen, alles is nieuw. Het is spannend. Eén groot avontuur vol met verrassingen. Het enige wat wij kunnen doen, is het allemaal op ons af laten komen en genieten van ieder moment."

Ook in de reacties wordt het model overrompeld met lieve reacties van vrienden en volgers. "JESSSSSS JE BENT ZO MOOOOOOI", reageert Monica Geuze. "Dat buikieee 🥹🫶🫶"', schrijft Rianne Meijer, en Merel Beks schrijft: "Wat ben je prachtig 😍."

Miskraam

In november vorig jaar vertelde Jessie al dat ze zwanger is geweest, maar een miskraam heeft gehad. “Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, vertelde ze toen. In diezelfde week overleed Jessies vader ook.

Eind december blikte Kaj in zijn podcast Geuze & Gorgels nog terug op die heftige periode en gaf hij aan alsnog een sterk gevoel te hebben dat ze binnenkort ouders zullen worden. “Op het moment dat je moeder of vader wordt, dat klinkt heel gek, maar dan voel je dat zieltje al”, zei hij toen. “Ik voel echt alsof ze een ander voertuigje pakt, om het zo even te zeggen. (…) Ik heb niet het gevoel dat het zieltje er niet meer is.” Enne, de naam voor hun toekomstige spruit ligt al klaar. “Die hebben we al lang geleden bedacht. Ik vind die naam echt heel leuk.” Ook had Kaj een voorgevoel wat het geslacht zal worden. “Ik heb heel erg het gevoel dat we een meisje krijgen”, aldus Kaj in december.

Bron: Instagram, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram @jessiejazzvuijk

Showbizz
  • MTV EMA pre-party 2019 in het Westergastheater, Amsterdam. Op de foto: Jessie Jazz Vuijk