Babynieuws! Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels in verwachting

Het stel maakte het heugelijke nieuws gisteren bekend.

Heugelijk nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels, want het stel maakte gisteren op Instagram bekend in blijde verwachting te zijn door een lieve video te delen.

Zwanger

“Onze liefde verzegeld met een groot wonder ❤️👶🏼”, schrijf het stel op Instagram bij de bekendmaking. De lovebirds plaatste een lieve video waarin we een klein kijkje in hun relatie timeline krijgen. Zo zien we stukjes uit 2018, toen ze net samen waren, tot aan nu. De video eindigt met een beeld van een stalende Jessie, die lacht tijdens de eerste echo van haar kleine spruit.

In de comments wordt het stel overladen met felicitaties. Zo laten onder meer Monica Geuze en Rianne Meijer, Marije Zuurveld en Thomas van der Vlugt hartjes achter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Miskraam

In november vorig jaar vertelde al dat ze zwanger is geweest, maar een miskraam heeft gehad. “Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, vertelde ze toen. In diezelfde week overleed Jessies vader ook.

Eind december blikte Kaj in zijn podcast Geuze & Gorgels nog terug op die heftige periode en gaf hij aan alsnog een sterk gevoel te hebben dat ze binnenkort ouders zullen worden. “Op het moment dat je moeder of vader wordt, dat klinkt heel gek, maar dan voel je dat zieltje al”, zei hij toen. “Ik voel echt alsof ze een ander voertuigje pakt, om het zo even te zeggen. (…) Ik heb niet het gevoel dat het zieltje er niet meer is.” Enne, de naam voor hun toekomstige spruit ligt al klaar. “Die hebben we al lang geleden bedacht. Ik vind die naam echt heel leuk.” Ook had Kaj een voorgevoel wat het geslacht zal worden. “Ik heb heel erg het gevoel dat we een meisje krijgen”, aldus Kaj in december.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws