Patrick Martens en Vivienne van den Assem over televisieverkering: ‘Zijn op onze vingers getikt’

'Ja, te veel overgave'

Patrick Martens en Vivienne van den Assem leerden we – natuurlijk – allemaal kennen in ZOOP waarin ze het verliefde stelletje Mike en Elise speelden. En nu de ZOOP-reünie eindelijk op Videoland staat, is het natuurlijk niet meer dan normaal om even wat oude koeien uit de sloot te halen. Ook Aran Bade vond het daar hoog tijd voor en vroeg de twee het hemd van het lijf in zijn eigen online serie Aran On Tour.

Goede klik

Dat de twee een verliefd koppeltje moesten spelen, dat ging de twee gemakkelijk af. Zo hebben ze nooit onder stoelen of banken gestoken dat de twee vanaf moment één al een goede klik hadden met elkaar. Maarre, soms was die klik net iets té sterk, zo vond de productie. Want wat blijkt? De twee zijn beide een keer op hun vingers getikt tijdens een zoenscène. Wait, what?

Op de vingers getikt

“De verliefdheid ging redelijk vanzelf. We hadden veel zoenscènes, maar we zijn later wel een beetje op onze vingers getikt”, onthult Patrick. Als Aran dan vraagt wat er precies gebeurde waardoor de twee op hun vingers werden getikt, antwoordt Patrick met: “Te veel.” Waarop Vivienne hem aanvult met: “Ja, te veel overgave.” Ha! Wel moeten ze daarbij zeggen dat er nooit een tong is gebruikt tijdens deze scènes, aangezien het wel om een Nickelodeon-serie ging.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat de twee dat in privésferen nooit hebben geprobeerd. “Maar dat hebben we wel eens privé gedaan”, laat Patrick weten. Enne, daarbij geeft hij ook meteen aan dat Vivienne ‘heel lekker’ kan zoenen. Oeh la la!

Televisieverkering

Maar hoe leerden de twee elkaar eigenlijk kennen? “Eigenlijk ging ik voor een andere rol op. Maar de tweede ronde was voor Elise en deed ik echt auditie met Patrick, die nog steeds mijn langstlopende televisieverkering is”, biecht Vivienne op.

Natuurlijk is het de vraag of Mike en Elise het twintig jaar later ook nog steeds met elkaar zouden volhouden. Daar weten de twee echter niet echt antwoord op te geven. “Als het aan mij ligt: natuurlijk. Als een soort elastiek komen wij toch altijd weer bij elkaar terug”, laat Vivienne weten. Ahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws