Babynieuws! Vivienne van den Assem is bevallen van dochtertje

Beschuit met roze muisjes!

Lees ook

Beschuit met roze muisjes! Presentatrice Vivienne van den Assem is vorige week bevallen van haar tweede kindje, zo liet ze afgelopen donderdag weten op haar Instagram-account.

Aankondiging

“Kijk! Ze is er. ANOUK. 28.10.22”, schrijft de kersverse mama op haar Instagram-account om de geboorte van haar kleine spruit aan te kondigen. Op de foto zien we hoe haar new born lekker ligt te slapen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Reacties

In de reacties wordt Vivienne overspoeld met felicitaties van vrienden, collega’s en volgers. “Zo leuk!”, reageert mommy to be Marieke Elsinga onder de foto. “Zoooo blij voor jullie!! Goed gedaan jij”, reageert Bettina Holwerda. Goede vriend Patrick Martens reageert “Zo lief!!, en Bridget Maasland reageert “Wat een heerlijkheid. Genieten geblazen. “Anderen feliciteren de presentatrice met: “Och jongens wat heerlijk! Gefeliciteerd!!!”, “Zo prachtig!” en “Ze is zo mooi.”

Ook het management van Vivienne kan het niet laten om te vieren dat er een nieuwe member aan het team is toegevoegd. “Daar is ze dan!!!! Anouk de grote zus van Guus en de prachtige dochter van @viviennevandenassem. Welkom lieve Anouk, ik fluister je het alvast even in maar je moeder is geweldig. Nu op de roze wolk en genieten van elkaar.”

Trots

“Ze doet het hartstikke goed”, vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard. “Ik ben superblij da ze er is en ze doet alles wat je mag verwachten van een kleine baby van één week.” Naast dat Vivienne en haar partner Arne supergelukkig zijn met de komst van Anouk, is ook grote broer Guus heel erg enthousiast. “Hij is zo trots, hij kon niet wachten. Het is heel schattig.” Cute!

Bron: Beau Monde, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook