Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Viral nekventilator weer terug bij Wibra

Op naar Wibra! 

nekventilator

Toen vorig jaar bekend werd dat Wibra voor een prikkie een nekventilator verkocht, ging dit nieuws binnen no-time viral en was het item vliegensvlug uitverkocht. Goed nieuws voor degenen die de viral nekventilator destijds niet in de wacht kon slepen: de ventilator is weer terug bij Wibra!

Nekventilator

Bij Wibra vinden we steeds de mooiste musthaves, handigste items en leukste interieurspullen. Zo sleepten we onlangs al deze prachtige vissenglazenset in de wacht. Zoals we van de budgetketen gewend zijn, liggen er continu weer mooie spullen in de schappen. Zo nu dit weer.

De viral nekventilator is namelijk terug van weggeweest! Dit heeft de budgetwinkel zojuist op hun socials bekend gemaakt. De nekventilator ging vorig jaar helemaal viral omdat-ie verkoeling geeft op warme dagen en super easy in gebruik is omdat-ie maar drie standen heeft. Ideaal voor de warme zomerdagen!

@wibranl De viral nekventilator is terug 😍😍 #wibra #wibranederland #budget #budgetfriendly #budgetshopping #nekventilator #viral #viralproduct #summer #hacks #lifehack #wishlist #inspo #datdoejegoed ♬ friendly pressure - indigoaudio

Fijn prijsje

De draagbare nekventilator is gemaakt van flexibel materiaal en is dus ook makkelijk mee te nemen. De ventilator is op te laden middels een usb-kabel en kost slechts €7,99. Rennen naar Wibra, dus!

Lifestyle
  • Wibra, Adobe Stock