Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze vissenglazenset van Wibra gaat viraal op TikTok

Heel uniek!

Wie is er niet gek op koopjes jagen? Bij budgetwinkels scoor je soms voor een prikkie de leukste trends! Op TikTok zagen we deze week een erg leuke musthave voorbijkomen, Wibra heeft namelijk een wel héél leuk set glazen in de vorm van een vis!

Vissen

Vaak moeten we voor uniek glaswerk diep in de buidel tasten, en daar hebben we niet altijd zin in. Dit keer is het ook niet nodig, want bij budgetwinkel Wibra spotten we nu een wel heel leuke set glazen. Op TikTok verschijnt een filmpje waar je eventjes twee keer naar moet kijken. Op het eerste oog eerst denk je misschien aan een vaas in de vorm van een vis. Al snel zie je dat je het voorwerp uit elkaar kan halen en dan heb je een unieke set glazen!

Losse glazen

De vis bestaat uit vier losse glazen. Het eerste glas is de kop, het laatste het uiteinde van de staart. Elke glas heeft een unieke vorm, en als je ze opstapelt heeft het geheel dus de vorm van een vis. Hoe leuk is dit voor een cocktail? Je kunt kiezen tussen blauw en paars, heerlijk vrolijke kleuren voor het voorjaar. Wat ons betreft de perfecte set voor een picknick of cocktailavond. In het filmpje zien we een gezellig gedekte tafel, en deze mooie glazenset maakt het geheel helemaal af.

@wibranl Heb jij ooit zoiets gezien? Onze nieuwe glazenset kan je opstapelen waardoor het de vorm van een vis krijgt, geweldig!😍🐟 #wibra #wibranederland #glazenset #glazen #glazentip #glasses #glassware #glasswarecollection #glasswarecollection #datdoejegoed ♬ original sound - missy vicky 💞 - ★.𝐕𝐢𝐜𝐤𝐲🥂

Mocht je nog twijfelen, de vrolijke set kost maar €4,99. Wat een koopje! Kleine side note, de set is alleen verkrijgbaar in de winkel en niet online. Dus snel, op naar de Wibra!

Bron: TikTok | Beeld: Adobe Stock