Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít spotgoedkope product van Action bezorgt je een extra zomers kleurtje

Hallo summer tan! 

Action

Kun jij ook niet wachten tot je weer een heerlijk zomers kleurtje hebt? We get that. Soms moet je de natuur daarom een handje helpen, met een zelfbruiner bijvoorbeeld. Action heeft momenteel de pérfecte producten in het assortiment die jou zo'n summer tan bezorgen. Uiteraard voor een prikkie!

Hallo zomers kleurtje

Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, trekken we het liefst zo snel mogelijk de korte broeken, rokjes, jurkjes en andere zomerkleding uit de kast. Het enige dingetje is: onze benen hebben al een tijdje geen zon gezien – en dat is vaak ook duidelijk te zien. Hoewel het natuurlijk helemaal niet uitmaakt hoe bruin je benen zijn, kan het soms fijn zijn om de natuur een handje te helpen met tanning producten. Zo tover je binnen no-time een zomers kleurtje op je lichaam!

Self tan gel en self tan water

Ook Action weet dat we graag rondlopen met een summer tan, dus zij hebben twee nieuwe producten uitgebracht: self tan gel en self tan water. Beide producten zijn transparant en hoef je na het intrekken niet af te spoelen. Het is alleen maar een kwestie van aanbrengen en even laten intrekken, want daarna kan je gewoon weer je kleding aantrekken of naar bed gaan. De producten geven een subtiele bruine tint, waardoor je bruining er veel natuurlijker uitziet. En dus extra fijn: de producten geven niet af en drogen meteen goed op.

In onderstaande video zie je hoe TikTokker Larissa Verbon de producten uittest:

@larissaverbon

Replying to @ELLE Na de Action Self Tan Gel heb ik nav jullie tip ook het Self Tan Water gekocht! Testen welke vab de twee vind ik mooier en fijner werken! ☺️ Welke zou jij kiezen de gel of het water? #actionnederland #action #budgetbeauty #selftan

♬ original sound - Larissa Verbon

Run, don't walk

Ook dit product van de Action is weer lekker budgetproof. Voor de self tan gel betaal je voor 200 milliliter slechts €2,95, en voor de self tan water betaal je maar €2,29 voor 150 ml. De self tan gel is zowel in de schappen verkrijgbaar als online, maar voor de self tan water zul je toch echt naar de winkel moeten. Deze is namelijk alleen verkrijgbaar in de winkels en niet online. Rennen dus, voordat hij niet meer verkrijgbaar is!

Lifestyle
  • Action, TikTok @larissaverbon, Dingen voor Vrouwen
  • Adobe Stock
  • TikTok @larissaverbon