Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MEAU over relatie met gitarist Vadim: 'Ben heel verliefd'

'Ik heb het gevoel dat het allemaal goed zit'

Zangeres Meau is iemand die we steeds vaker zien in de music scene. Het is dan ook niet gek dat haar carrière als een speer gaat. En nu haar carrière op rolletjes loopt, deelt ze ook dat het op liefdesgebied goed gaat. Want wat blijkt? De zangeres heeft een relatie met haar gitarist Vadim. Cute!

Verliefd

Vrijdagochtend onthulde de zangeres tijdens haar bezoek aan Goedemorgen 100% NL dat ze heel erg verliefd is. "Het voelt zo fijn. We lijken best wel op elkaar en hebben het heel leuk samen. Ik ben heel verliefd", aldus Meau. Ahw!

Touren

Maar aangezien haar vriend dus haar eigen gitarist is, betekent dat ook dat ze samen op tour moeten gaan. Gelukkig gaat dat allemaal nog goed volgens de zangeres. "Nu nog wel. Je weet natuurlijk nooit wat er komen gaat", lacht ze. "Ik heb het gevoel dat het allemaal goed zit. Ik vind het juist leuk om dit samen te kunnen delen omdat we elkaar begrijpen."

Toxic relatie

Toch was het niet altijd rozengeur en maneschijn voor Meau als het op liefde aankomt. Zo onthulde ze eerder in een interview met Nieuwe Revu dat ze in een toxic relatie heeft gezeten. Zo vertelde ze dat ze zich in die tijd heel erg alleen voelde.

“Bijvoorbeeld in de periode waar Dat heb jij gedaan over gaat, die toxische relatie waar ik in zat.” Volgens haar beste vriendin Sophie was haar ex ‘gestoord, bizar, heel onaardig en bot’. En dat zijn nog understatements. “Misschien gek, maar op die momenten ervaarde ik dat niet echt als bedreigend”, vertelt ze. “Soms was het zelfs lachwekkend, zo absurd was het. Als hij gedronken had, dan schold hij me uit en spuwde gif. De volgende dag vertelde hij weer hoe geweldig ik was. Daardoor raakte ik op een bepaalde manier gebrainwasht”, vertelt ze over de toxic relatie.

Bron: NU.nl, Nieuwe Revu | Beeld: NL Beeld