Huh? Dít is waar je zangeres MEAU al van kunt kennen

Nee, je hebt het niet wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd...

Lees ook

In gesprek met Grazia vertelt zangeres MEAU openhartig over de heftige periode waar ze over zingt in Dat heb jij gedaan. Ook doet ze een boekje open over haar doorbraak, én deelt ze dat we haar wellicht al ergens van kennen. Say what?

Doorbraak

Inmiddels heeft Meau Hewitt, zoals de 21-jarige zangeres voluit heet, de hitlijsten veroverd. Maar de reis naar de top van de charts was niet altijd even makkelijk. Zo zat de zangeres lange tijd ‘vast’ in een giftige relatie. Ook deelde ze met Grazia dat ze hard heeft gewerkt om haar nummers op de radio te krijgen. En dat deed ze op een bijzondere manier: via TikTok!

“Ik heb heel veel gebruik gemaakt van social media, met name TikTok. Ik postte daar regelmatig Nederlandse versies van Engelse liedjes en kreeg daar veel reacties op”, legde ze uit. Maar dat is niet het enige waar je de singer-songwriter van kunt herkennen…

Jongensmeid

Want Meau heeft namelijk ook al eerder in de schijnwerpers gestaan. De zangeres was namelijk drie jaar lang onderdeel van het koor van Kinderen voor Kinderen. Niet alleen was ze onderdeel van het koor, ze nam zelfs twee solo’s voor haar rekening: Snoepje en Jongensmeid.

In gesprek met Grazia blikt ze terug: “Ik zat op zangles en toen zei mijn zangleraar: ‘Hé, moet jij geen Kinderen voor Kinderen gaan doen?’ Ik ben met mijn moeder gaan kijken bij een concert in de Arena en zei tegen haar: ‘Kijk mam, daar sta ik volgend jaar ook.'”, deelt Meau. Aan zelfvertrouwen duidelijk geen gebrek bij de piepjonge Meau. En terecht!

De nieuwste Grazia ligt vanaf nú in de winkel. Hier lees je meer over Meau’s doorbraak, het verhaal achter haar monsterhit én wat we nog meer van de zangeres kunnen verwachten.

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook