Kourtney Kardashian showt babybelly op bikinikiekje

She's glowing and growing!

Dat Kourtney Kardashian Barker en haar hubby Travis Barker stapelgek zijn op elkaar is een ding wat zeker is. Zo zijn ze al vrij snel met elkaar in het huwelijksbootje gestapt en hebben ze hun liefde nu ein-de-lijk bezegeld met een baby. Enne, om haar volgers alvast een beetje kennis te laten maken met de kleine spruit, postte ze recent nog een prachtig kiekje van haar babybelly.

Zomer in je bol

De zomer is ook in huize Kardashian/Barker aanbeland, en dat viert de realityster met een reeks foto’s op haar Instagram. Gehuld in een roze bikini, poseert ze samen met TikTok-ster Addison Rae voor de bikini. Looking good, ladies!

Het kindje van Kourtney en Travis wordt pas aan het einde van het jaar verwacht, maar het koppel is al goed voorbereid op de komst van hun zoontje. Travis liet namelijk op Instagram weten dat ze al een naam hebben bedacht.

Hoewel het stel de lippen stevig op elkaar houdt, lijken oplettende fans al te weten hoe hun zoontje gaat heten. In november 2021 plaatste de realityster namelijk deze foto op Instagram, waarop Travis reageerde met: ‘Our sons name would be Elvis‘. Kon hij al in de toekomst kijken of is dit puur toeval? To be continued!

Samengesteld gezin

Kourtney heeft al drie kinderen uit haar eerdere relatie met Scott Disick. Travis heeft twee kinderen met zijn ex-vrouw Shanna Moakler.

Bron: Elegance, RTL Boulevard, Amayzine | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws