Kourtney Kardashian over Travis Barker: ‘Tijdens de pandemie ontstond er echt wat tussen ons’

'We trokken meer naar elkaar toe, we stuurden veel berichtjes, en ik merkte dat ik hem steeds leuker ging vinden, dus ik begon een beetje te flirten.'

Lees ook

Kim Kardashian en haar zussen zijn terug met een nieuwe realityshow op Disney+: The Kardashians. Grazia sprak exclusief met de beroemde familie en vroeg daarnaast ook Kourtney over haar relatie met Travis.

Relatie

De meest interessante ‘verhaallijn’ dit seizoen is toch wel die van de oudste zus, Kourtney Kardashian. Zij werd tijdens de lockdown verliefd op drummer Travis Barker, en hoewel zij sindsdien het middelpunt van het paparazzi-circus zijn, was ze tot voor kort zwijgzaam over het ontstaan van hun relatie.

“Ik wilde het eerst zelf uitzoeken hoe het zat, maar nu mag iedereen het weten”, vertelt Kourtney aan Grazia. “Travis en ik waren al jarenlang goede vrienden doordat we praktisch buren waren. We gingen vaak samen sporten en deden dingen met onze kids. Ik voelde me altijd al wel aangetrokken tot hem, maar heb er nooit iets mee gedaan.”

“Ik zag al veel langer dat er iets tussen hen speelde en zei dat hij echt iets voor haar was”, lacht Kim. Kourtney: “Klopt, maar het was pas tijdens de pandemie dat er echt iets ontstond tussen ons. We trokken meer naar elkaar toe, we stuurden veel berichtjes, en ik merkte dat ik hem steeds leuker ging vinden, dus ik begon een beetje te flirten. Uiteindelijk zijn we samen een film gaan kijken, maar nog steeds maakte hij geen move. Toen hij een tweede film wilde opzetten, heb ik zelf maar het initiatief genomen.”

Smoorverliefd

Travis vertelt in The Kardashians dat hij altijd al smoorverliefd was op Kourtney, en eigenlijk na hun eerste kus al een aanzoek wilde doen, omdat hij bij haar voelde wat hij nog nooit had gevoeld. “Dat was wederzijds”, zegt Kourtney. “We wisten allebei meteen dat deze relatie anders was dan al het andere wat we ooit hadden gehad.”

Ook het huwelijksaanzoek dat Travis haar deed, komt uitgebreid aan bod in de serie, inclusief de toestemming die hij vroeg aan het graf bij haar overleden vader (the drama!). Na de epische verloving – op het strand tussen de rode rozen – volgde begin april een Instagram-post waarin het stel hintte dat ze na de Grammy’s stiekem waren getrouwd in Las Vegas. Dat bleek fake te zijn. “We wilden wel,” legt Kourtney uit als Grazia haar spreekt, “maar Elvis kon het niet officieel maken.” Ze doelt hiermee op de afwezigheid van een officiële trouwambtenaar op het nachtelijke tijdstip. Inmiddels is het stel wel officieel getrouwd. De kritiek die ze krijgt op hun kleffe gedrag, zowel van haar familie als van de rest van de wereld, wimpelt Kourtney weg met de woorden: “Ik doe niks verkeerd, ik kus alleen maar de liefde van mijn leven. En dat blijf ik doen, alsof niemand kijkt. Ik denk dat het goed is om mijn kinderen te laten zien hoe een liefdevolle relatie eruitziet, dat hebben ze nooit eerder meegekregen.”

Meer lezen van het interview met de Kardashians? Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkels ligt.

Tekst: Jill Waas | Beeld: BrunopPress

Laatste nieuws

Zie ook