Waarom Kourtney Kardashian en Travis Barker niet samenwonen

Ze hebben er een goede reden voor.

Kourtney Kardashian en lover Travis Barker braken het internet toen begin april bekend werd dat zij elkaar in Las Vegas het jawoord hadden gegeven. De twee zijn happily married, maar wonen nog altijd niet samen. Kourtney vertelt in de Not Skinny But Not Fat podcast wat hier de reden voor is.

Twee gezinnen

Kourtney was te gast bij presentatrice Amanda Hirsch, waar ze een boekje opendeed over haar relatie en gezinsleven met Travis. Zo vertelde ze dat ze nog niet samenwoont met haar hubby, omdat ze beiden kinderen uit vorige relaties hebben. “Ik denk dat we nu aan het uitzoeken zijn hoe we onze huishoudens en kinderen kunnen mengen”, zegt Kourtney.

Toekomstplannen

Ze proberen op dit moment nog een middenweg te vinden. “We eten elke zondagavond met alle kinderen bij hem thuis”, legt ze uit. In de toekomst hoopt Kourtney echter wel dat zij en Travis kunnen gaan samenwonen. “Er komt [een gezamenlijk huis]”, bevestigde Kourtney in de podcast, maar voor nu is het goed zoals het is.

“We willen dat onze kinderen zich ook echt op hun gemak voelen. Ze hebben allebei hun hele leven in hun eigen huis gewoond, voor het grootste deel, en ze hebben elk hun kamer.” Daarnaast wonen Kourtney en Travis nu maar een paar straten bij elkaar vandaan. Kourtney heeft drie kinderen uit haar relatie met Scott Disick. Travis heeft twee kinderen met zijn ex Shanna Moakler.

Bruiloft

Afgelopen mei trouwden Kourtney en Travis voor de derde keer in het zonnige Italië. Na een spontane bruiloft in Las Vegas en een tripje naar het gemeentehuis in Santa Barbara, vond er in mei een grote ceremonie plaats. Waar er tijdens de eerste twee bruiloften slechts een handjevol genodigden aanwezig waren, pakten de lovebirds het ditmaal een stuk groter aan. Zo waren moeder Kris Jenner (die Kourtney naar het altaar begeleidde) en zussen Kim KardashianKhloé KardashianKendall Jenner en Kylie Jenner natuurlijk aanwezig. Ook sterren als BeyoncéMegan Fox en fiancé Machine Gun Kelly waren van de partij.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws