Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Kourtney Kardashian maakt geslacht vierde kindje bekend

It's a...

Kourtney Kardashian deelde een paar weken geleden het ge-wel-dige nieuws dat ze zwanger is van haar man Travis Barker. En hoewel haar bekendmaking al een hele happening was, heeft ze nu ook samen met de Blink-182-drummer het geslacht van hun kleine spruit bekendgemaakt.

Zwanger

Kourtney en lover Travis Barker braken vorig jaar het internet toen begin april bekend werd dat zij elkaar in Las Vegas het jawoord hadden gegeven. De twee zijn sindsdien niet bij elkaar weg te slaan, zo hebben we het afgelopen jaar op social media kunnen zien. Enne, nu heeft het stel hun liefde eindelijk kunnen bezegelen met een liefdesbaby, want Kourtney is in verwachting!

Boy or girl?

In een super schattige video maken de twee lovebirds op een romantische wijze bekend of ze een jongetje of meisje krijgen. In de video zien we dat Kourt samen met haar hubby achter een drumstel zit waarop hij een drumroll doet. Enne, dan is het tijd voor dé gender reveal. Wanneer hij ophoudt met drummen schiet er ineens superveel confetti in de lucht met een... blauwe kleur!

Reacties

Ook de reacties stromen vol met lieve berichten van vrienden, familie en fans. Zo schrijft iemand: "Die lacht heeft haar gezicht geen enkel seconde verlaten. Ik ben blij voor haar🥰" Een ander reageert: "Ze is zo gelukkig en ik ben zo gelukkig voor haar.:

Kourtney heeft al drie kinderen uit haar relatie met Scott Disick. Travis heeft twee kinderen met zijn ex Shanna Moakler.

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram