Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt delen hun summer favorites

Van hun favoriete festivals tot hun mooiste vakantieherinnering.

Festivalkoppel Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt sieren de cover van Grazia's nieuwste issue, dat helemaal in het teken staat van de zomer en festivals. Wij vroegen het knappe stel daarom naar hun summer favorites. Van festivals tot zomerdrankjes en van vakanties tot summer dates: dit zijn de favorieten van Yuki en Lizzy.

Bootje door Amsterdam

De nieuwste Grazia staat volledig in het teken van festivals en summer vibes. Reden genoeg om onze coversterren te vragen naar hun zomerse favorieten. Over hun favoriete vakantieland zijn ze het snel eens: "Ibiza, Spanje". Voor hun ideale summer date blijven ze echter in eigen land. "Bootje varen door Amsterdam, met lekkere snackjes en dingen", deelt Lizzy. Enne, daar is Yuki het helemaal mee eens: "Wauw, goeie".

Drankjes en dansjes

Yuki staat met Kris Kross Amsterdam deze zomer op menig festival. Wat hun favoriete zomerhit is, is dan ook een makkelijke vraag. "How You Samba - Kris Kross Amsterdam", aldus de muzikant. "Ja same, duh", voegt Lizzy er lachend aan toe. Maar welke festivals bezoeken de twee zelf het liefst? Voor Yuki is dat Mysteryland en voor Lizzy Tomorrowland. "Wow, daar gaan wij heen", voegt hij er enthousiast aan toe. Welk drankje ze daar het liefst drinken? "Pinda Colada", voor Yuki en "Gin en Tonic", voor Lizzy. Qua outfit is voor Yuki "een leuk gekleurd blouseje" favoriet, en voor Lizzy "alles lekker kort". We like! 

Reis naar Mexico

Tot slot, wat is hun favoriet vakantieherinnering? "Mijn favoriete vakantieherinnering is denk ik..." begint Yuki. "Onze reis naar Mexico", vult Lizzy aan. "Ja, onze reis naar Mexico. Samen met onze 1-jarige peuter – toen een baby", vult hij aan. Een prachtige summer memory!

In de nieuwste Grazia lees je een uitgebreid interview met festivalkoppel Yuki en Lizzy. Nu in de winkel! 

Beeld: Kee & Kee @ Sticky Stuff