Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Daar is-ie dan: Grazia’s Beauty Issue. Aan Maxime Meiland de eer om de cover van dit mooie nummer te sieren.

💛 Maxime Meiland vertelt openhartig over misbruik en hoe ze andere vrouwen wil helpen met haar biografie. "Ik zocht de schuld bij mezelf. Terwijl verkrachting nooit jouw schuld is."

💛 De 25-jarige dierenexpert en presentator Floris Göbel maakt iedereen enthousiast met zijn liefde voor de natuur en alles wat daar leeft. “Ik zit regelmatig met mijn koningspython op schoot een film te kijken.”

💛 Meet Grazia’s nieuwste columnist: Jaimie Vaes. "Het wordt een mix van dingen die ik meemaak en die me raken. Ik hoop dat jullie de échte Jaimie Vaes gaan zien."

💛 Kleur mag deze lente absoluut niet ontbreken in je look. Daarom hebben wij de kleurrijkste influencers van eigen bodem gevraagd om hun tips te delen.

💛 Knappe flacons, bijzondere combinaties en luxe ingrediënten. Bij een nieuw seizoen horen nieuwe geuren. Wij hebben de heerlijkste nieuwkomers voor je op een rijtje gezet.

💛 Altijd al benieuwd geweest naar de beauty favorieten van Vera Camilla? We nemen een kijkje in haar badkamerkastje.

💛 Bijna zeventig procent van de vrouwen heeft last van striae. Die striemen kunnen geen kwaad, maar soms zou je willen dat ze net een tikkie minder zichtbaar zijn. Wat werkt wel én wat niet bij striae?

💛 Sinds Anne Vedder dagelijks sport, gezonder eet en niet meer drinkt, heeft ze meer energie dan ooit. Voor Grazia hield ze haar eetdagboek bij.

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe Grazia. Nu in de winkel of bestel ‘m via Tijdschrift.land. ✨

Ook lees je interviews met Zoë Tauran, Jantine Jongebloed en zanger Duncan Laurance en Envy Peru. Go get it while it's hot!

Fotografie: Nine IJff