Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Claude kondigt debuutalbum én clubtour aan

Goed nieuws!

Claude

Fans van Claude opgelet: de zanger brengt dit najaar zijn allereerste album uit! Op Instagram kondigt hij de komst van zijn debuutalbum Parler Français aan, mét natuurlijk een bijbehorende tour. Enne, de eerste single van het album is nu alvast te beluisteren.

Parler Français

"JAAAA, eindelijk kan ik het met jullie delen! Vandaag is niet alleen mijn nieuwe single Parler Français uitgekomen, maar kan ik ook vertellen dat er dit najaar een album uitkomt!!!" schrijft de zanger op Instagram. "Ik ben op dit moment druk in de studio om het af te maken, maar het wordt zoooo tof! En dan is er nog meer nieuws, bij een album hoort natuurlijk ook een touuuuur ;-)" Yay!

Van Amsterdam tot Utrecht, en van Eindhoven tot Groningen: vanaf november tourt Claude heel het land door om zijn nieuwste liedjes ten gehore te brengen. Zelfs onze Zuiderburen worden niet overgeslagen, want op 22 december staat de zanger ook in Antwerpen.

Nieuwe single

Op de tour en het album zullen we helaas nog even moeten wachten, maar gelukkig heeft Claude wel alvast een klein voorproefje voor ons. Zijn nieuwe single, Parler Français – gelijknamig aan het album – is namelijk nu al te beluisteren! Eerder deelde de zanger hiervan al een kleine teaser op zijn Instagram:

Beste Zangers

Voor Claude liggen er een heleboel leuke dingen in het verschiet. Naast zijn debuutalbum werd onlangs namelijk ook bekend gemaakt dat hij meedoet aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers!

Beste Zangers is al seizoenen lang een enorme hit op de Nederlandse televisie. In het programma staat elke aflevering één artiest centraal. De andere kandidaten steken een nummer van diegene in een heel nieuw jasje, of coveren een lied dat veel voor ze betekent. Voor sommige artiesten betekende het programma zelfs hun definitieve doorbraak, zoals Davina Michelle die het nummer Duurt Te Lang ten gehore bracht.

Naast Claude zullen ook Sera, Hannah Mae, Rikki Borgelt, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen en Tangarine in het zeventiende seizoen elkaars repertoire in een nieuw jasje gaan steken. Te leuk!

Showbizz
  • Instagram @claudekmb, Grazia archief
  • NL Beeld