Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Kimberly onthult de échte reden van haar tijdelijke vertrek uit het programma

'Dat was ernstig', aldus Kimberly

Nu we weer volop in het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders zitten en Gooische moeder Kimberly Bosman ook weer terug is, is de groep ein-de-lijk weer compleet. De Gooische moeder herself heeft echter nooit echt duidelijk gemaakt waarom ze een tijdje uit de running is geweest. Tot vorige week, toen ze te gast was bij Farja in Realitea en openhartig vertelde over de échte reden van haar tijdelijke vertrek.

Echte reden

Toen het nieuws naar buiten kwam dat Kimberly niet terug zou keren voor een nieuw seizoen Echte Gooische Moeders legde ze uit dat ze het gewoonweg te druk had met andere dingen. En hoewel dat ergens ook zeker klopte, zat de echte reden nog een beetje dieper dan de moeder iedereen liet denken. Zo legt ze in Realitea uit dat haar ouders tegelijkertijd ziek werden. "Dat was ernstig", aldus Kimberly. "Ik had er geen tijd voor om op camera te zijn en leuke dingen te doen, terwijl het thuis heel slecht ging."

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met de ouders van Kimberly, waardoor de Gooische moeder weer volop te zien is in het populaire programma. "Ik stond er weer voor open. Ze zijn allebei gezond", vervolgt ze.

Kinderwens

In het recente seizoen zien we Kimberly meteen van een andere kant. Zo laat ze een nieuwe, open kant van zichzelf zien, een kant die we nog niet van de Gooische moeder kennen. Daarnaast is ze ook erg open over haar kinderwens.

Zo hoopt ze dan ook dat haar gezin in de toekomst uit vier bestaat. “Ik hoop dat het met een broertje of zusje voor Morris mag lukken”, vertelt ze. Verder wil ze in de toekomst lekker bezig zijn met haar salon en hoopt ze dat er een vierde seizoen van Echte Gooische Moeders komt. “Daar zou ik zo weer aan meedoen. Wat mij betreft plakken we seizoen vier meteen achter dit seizoen aan!” Fingers crossed! 

Bron: RTL Realitea | Beeld: NL Beeld