Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Kimberly over terugkeer serie: ‘Ik ben heel blij’

'Ik laat dit keer meer mezelf zien'

Ze is terug van weggeweest! Wegens privéomstandigheden was Kimberly Bosman niet te zien in twee specials van Echte Gooische Moeders, maar voor seizoen drie kroop ze weer voor de camera. Niet alleen wij, maar ook Kimberly zelf is daar heel blij mee. "Ik ben helemaal gelukkig dat ik er weer bij kan zijn."

Terugkeer

De telefoon gaat slechts één keer over als we Kimberly bellen. “Met Kim!”, zegt ze enthousiast. Al snel wordt duidelijk dat de Echte Gooische Moeder net zo uitkijkt naar het nieuwe seizoen als wij. “Ik vind het heel leuk om weer terug te zijn en ben helemaal gelukkig dat ik er weer bij kan zijn."

“Ik heb vorig jaar best een moeilijke tijd gehad. Met corona, de salon en met mijn ouders ging het allebei niet goed. Als het niet goed gaat met je dierbaren, kun je niet tussentijds de lol maken die je zou willen. Daarom deed ik even niet mee. Maar nu gaat het gelukkig weer helemaal goed met mijn ouders, en wil ik weer leuke momenten met de meiden meemaken."

"Vanaf draaidag één was het weer helemaal gezellig. Tijdens het filmen dacht ik meteen: ik doe weer mee en het was als vanouds gezellig."

Contact dames

Kimberly heeft dan even niet meegedraaid met de Gooische vriendinnen, maar dat betekent niet dat ze geen contact met de dames heeft gehad. “Ik woon natuurlijk vlakbij Bo, dus haar zag ik nog weleens. Pauline spreek ik ook af en toe en Leslie is gewoon een goede vriendin die ik regelmatig spreek. Maar uiteindelijk heb ik Florine en iedereen altijd wel gesproken via de app, en hielden ze me ook op de hoogte van wat er gebeurde tijdens het opnemen van de specials.”

Hoewel Kimberly regelmatig contact had met haar vriendinnen, is het natuurlijk nog leuker dat ze weer bij de opnames van de serie is. Iedereen sprak dan ook vol lof over haar terugkeer. “Dat is heel bijzonder, hè. Ze zijn echt heel blij dat ik weer meedoe. Ik vind het iets heel moois; dat ze me echt hebben gemist. Dat ik nu weer meedoe vinden ze heel leuk. Ik hoor altijd dat ik de balans van de groep ben. Dat is iets waar ik wel heel trots op ben.”

Kwetsbare kant

Inmiddels staat de eerste aflevering van Echte Gooische Moeders op Videoland. Iets wat Kimberly toch wel spannend vindt. “Ik ben ook heel benieuwd wat anderen hiervan gaan vinden. Maar ik denk dat dat wel goed komt. Er zitten weer zoveel hilarische momenten in, maar er wordt ook wel weer emotie getoond. Ik vind het heel mooi dat iedereen echt open is en haar kwetsbare kant durft te laten zien in de serie, want dat is niet altijd even makkelijk.”

Ook Kimberly durft zich dit keer meer van haar kwetsbare kant te laten zien. “Dat vond ik heel lastig. Ik ben namelijk niet zo open naar de buitenwereld toe, maar ik denk dat ik in de serie dit keer wel meer mezelf laat zien; wie de echte Kim is. We zijn bijna klaar met het filmen van het derde seizoen en we hebben zoveel dingen meegemaakt. Ik moet zeggen dat ik echt trots ben op mezelf en wat ik in dit seizoen heb laten zien.”

Echte Gooische Moeders seizoen drie is vanaf vandaag wekelijks te zien bij Videoland. 

Beeld: Videoland