Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Kimberly over toekomstplannen

'Ik hoop dat het met een broertje of zusje voor Morris mag lukken.'

Het derde seizoen van Echte Gooische Moeders is eindelijk begonnen! Nu Kimberly Bosman weer meedraait, is de vriendinnenclub weer compleet. De Gooische vriendinnen maken de leukste momenten mee en hebben ook weer open gesprekken. Zo vertelde Kimberly voor het eerst meer over haar kinderwens.

Kinderwens

In het derde seizoen van Echte Gooische Moeders is Kimberly weer terug en ze laat meteen een nieuwe, open kant van zichzelf zien. Zo is in aflevering één te zien dat Kimberly in gesprek met Pauline deelt dat ze nog wel een kindje zou willen. Een openhartigheid die we niet meteen van haar zijn gewend. "Ik ken dat van mezelf ook niet", lacht Kimberly als we met haar bellen. "Dat soort dingen houd ik liever voor mezelf of bespreek ik thuis. Dat deel ik niet zo snel in het openbaar."

Kimberly deelde eerder al dat ze meer haar kwetsbare kant wil laten zien in de serie, en daar hoort het bespreken van haar kinderwens ook bij. Zo vertelt ze in aflevering één dat ze eerder altijd zei dat ze nooit meer zwanger wilde zijn, maar dat ze daar toch op terugkomt. "De wens voor nog een kindje is er inderdaad. Ik heb een zoontje dat bijna acht is, en ik heb jarenlang gezegd: ik hou het hierbij. Want de tijd na de zwangerschap heb ik niet als leuk ervaren, maar dat vergeet je toch een beetje nu het weer begint te kriebelen."

Toekomstplannen

Kimberly hoopt dan ook dat haar gezin in de toekomst uit vier bestaat. "Ik hoop dat het met een broertje of zusje voor Morris mag lukken", vertelt ze. Verder wil ze in de toekomst lekker bezig zijn met haar salon en hoopt ze dat er een vierde seizoen van Echte Gooische Moeders komt. "Daar zou ik zo weer aan meedoen. Wat mij betreft plakken we seizoen vier meteen achter dit seizoen aan!" Fingers crossed! 

Echte Gooische Moeders seizoen drie is vanaf nu wekelijks te zien bij Videoland. 

Beeld: Videoland