Hilarisch: Pauline Wingelaar uit de kleren in Echte Gooische Moeders

'Ik denk dat ik in m'n broek pies van het lachen'

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we hoe de dames een kijkje nemen in Volendam om daar een typische foto in klederdracht te maken. Dit zorgt niet alleen voor hilarische beelden, maar de dames blikken ook terug op hun tijd als ‘Echte Gooische Meisjes‘.

Klederdracht

In de aflevering gaan Pauline, Leslie en Kimberly gezellig met zijn drietjes naar Volendam. Pauline had namelijk tijdens het uitruimen van haar loods een oude foto van haar en Leslie gevonden in klederdracht. Enne, omdat Leslie en Pauline zulke goede herinneringen hebben aan die foto, besluiten de dames om een nieuwe te maken, maar dan met Kimberly erbij.

Uit de kleren

Leslie en Pauline herinneren zich het maken van de foto nog goed. “Toen wij jaren geleden die foto lieten maken, hadden wij net in Gooische Meisjes gezeten. Dus wij dachten dat wij A-sterren waren. Wij eisten vriendelijk dat wij ook in de etalage vol artiesten kwamen te hangen”, weet Pauline te vertellen. Kimberly vindt dit maar grappig: “Hoezo denken jullie dat jullie hier nog hangen. Dat begrijp ik niet.” Pauline had het stiekem wel gehoopt: “Als Coen en Sander er zelfs hangen”, zegt ze. “Wat irritant. Ik zie allemaal A-sterren en ook C-sterren en D-sterren, maar geen G-sterren van Het Gooi”, grapt Pauline.

Vervolgens zien we hoe de dames zich gaan omkleden voor de shoot. “Ik denk dat ik in m’n broek pies van het lachen. Ik heb m’n TENA Lady maar in gedaan”, roept Pauline, die vervolgens haar broek uitdoet. “Waarom heeft zij geen broek aan?” vraagt Leslie vervolgens aan Kimberly. Pauline dacht dat al haar kleren uit moesten onder de kleding die ze kreeg, maar dat hoefde helemaal niet. “Ik dacht dat alles uit moest, weet ik veel. Is het niet voor de Playboy, is het wel voor de shoot in Volendam.” Aha, hilarisch!

Uiteindelijk is het moment eindelijk daar en wordt de iconische foto gemaakt. “Wat verschrikkelijk”, zegt Leslie over het resultaat. “Nee, leuk”, zegt Pauline. “Op het toilet is die welkom”, stelt Kimberly. Enne, als het aan de fotograaf ligt komt deze foto gewoon weer in de etalage van de winkel. “We komen het volgende week controleren”, grapt Pauline.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws