Sem de Coninck: ‘Ik heb mezelf nooit gezien als iemand van EOTB’

'Ik ben niet iemand die in zo'n programma hoort'

Hoewel we Sem de Coninck allemaal leerden kennen in Ex On The Beach: Double Dutch, heeft de knappe Brabantse zichzelf daar al mijlen ver van gedistantieerd. Zo is ze nu druk bezig met haar eigen schoonheidssalon waar ze zich vooral bezighoudt met manicures. Geen haar op haar hoofd die dus nog terugdenkt aan haar tijd in het populaire realityprogramma, en dat is ook precies wat ze afgelopen maandag met haar volgers heeft gedeeld.

Verleden tijd

“Ik wil jullie iets vagen, hopend op jullie begrip”, begint de beauty haar Instagram-story op haar nails-account. “Zoals de meeste zullen weten heb ik mee gedaan aan Reality tv. Dit is voor mij al 2,5 jaar geleden. Ik zelf ben hier niet meer mee bezig, ik doe geen interviews meer en ik wil er ook het liefst niks meer mee te maken hebben”, zo gaat ze verder. “Daarom aan mijn komende klantjes de vraag, of jullie mij geen vragen willen stellen over EOTB en dergelijke. Het is voor mij niet fijn om hier nog steeds over te moeten praten of vragen over te blijven krijgen. Voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk.”

Ze gaat verder met: “Jullie komen voor een afspraak voor je nagels, gewoon met mij als persoon, als Sem. Het is geen meet & greet waarop ik een soort interview ga doen. Ik heb het eerder meegemaakt toen ik nog wel nagels deed. Vandaar dat ik deze story dus ook nu alvast post. Dit is geen aanval naar jullie, maar ik wilde dit wel graag even gezegd hebben. Ik hoop op jullie begrip. Dankjewel hiervoor, ik heb zin om jullie te ontvangen in de salon! 🖤”

Sem de Coninck

Voor de duidelijkheid

Ter verduidelijking post de Brabantse schone de story ook nog een keer op haar eigen Instagram-account, met een uitgebreide uitleg. “Gisteren had ik dit op mijn nagel account gedeeld”, begint ze haar story. “Dit wil ik ook even met jullie in het algemeen delen. Ik ben niet meer bezig met Ex on the Beach, voor mij is dit een afgesloten hoofdstuk. (…) Ik wil gewoon niet meer geassocieerd worden met reality tv. Ik heb daar veel geleerd waardoor ik nu ben wie ik ben. Maar daar blijft het ook bij.”

“Ik zie mezelf niet als iemand van EOTB, zo heb ik mezelf ook nooit gezien. Dit omdat ik daar eigenlijk nooit thuis hoorde. Ik ben niet iemand die in zo’n programma hoort. Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar ik zou het niet nog een keer doen. Ik weet dat er altijd mensen zullen blijven die me zullen herinneren van EOTB. Maar weet dat ik mezelf zo al een hele lange tijd niet meer zie 🤍🤍🤍”, zo sluit ze haar belangrijke boodschap af. You go, Sem!

Bron: Instagram | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws