EOTBDD’s Sem Coninck ondergaat opnieuw ingreep

'Als ik dit niet liet doen, zouden er met de jaren complicaties ontstaan', legt ze uit.

Lees ook

Sem de Coninck deed in 2021 mee aan Ex On The Beach: Double Dutch. Maar dat haar leven na haar deelname alleen maar over rozen ging, dat is zeker niet het geval geweest. Zo heeft het programma een grote mentale impact gehad én is ze tot twee keer toe betrokken geweest bij een auto-ongeluk. En voor dat laatste, is ze nu voor de tweede keer onder het mes geweest.

Auto-ongeluk

In eerste instantie onderging Sem haar eerste neusoperatie, omdat ze naar eigen zeggen niet tevreden was met haar neus. Volgers van de realityster hadden behoorlijk wat kritiek, maar dat deed Sem naar eigen zeggen helemaal niets. “Ik heb dit gedaan omdat ik dit graag wilde en onzeker was over mijn neus. Ik heb dit niet gedaan omdat anderen mijn neus wel mooi vonden. Ik doe dit voor mezelf en alleen voor mezelf”, liet ze toentertijd weten.

En hoewel de beauty erg blij was met het resultaat, kon ze er niet lang van genieten. Zes maanden na de operatie kregen zij en haar vriend namelijk een heftig auto-ongeluk. En omdat haar neus toen nog niet geheel was hersteld, heeft de Brabantse besloten om voor de tweede keer onder het mes te gaan.

Onder het mes

Sem is altijd heel eerlijk geweest over de ingrepen die ze doet, waardoor ze nu ook openhartig met haar volgers deelt dat het weer tijd is voor een ingreep. “Surgery day 👃”, zet ze bij een foto van zichzelf op haar Instagram-stories.

Sem

Medische redenen

Ook geeft de beauty na haar operatie een update over waarom ze deze operatie nou precies heeft ondergaan. “Deze neuscorrectie is om medische redenen. Als ik dit niet liet doen, zouden er met de jaren complicaties ontstaan. Vandaar dat ik een tweede neuscorrectie heb laten doen. Niet omdat ik mijn neus niet mooi vond hiervoor, maar omdat door het auto-ongeluk de airbag op mijn neus geknald is”, legt de Brabantse uit.

“Mijn neus was destijds nog niet volledig hersteld van de eerste neuscorrectie, waardoor het kraakbeen in mijn neus is gaan breken en splinten. Dit moest opgelost worden, vandaar deze tweede correctie.” Aha, duidelijk!

Bron: Girlscene, Instagram @semdeconinck | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

Zie ook