EOTDD’s Sem de Coninck openhartig over onzekerheden: ‘Ik vond mijn neus niet mooi’

Sem doet een boekje open in haar Instagram Stories.

Lees ook

EOTBDD-ster Sem de Coninck is sinds haar deelname aan het programma enorm openhartig over haar leven op Instagram. De beauty heeft geen geheimen voor het volgers, zo ook niet over haar onzekerheden. In een Q&A op Instagram vertelt ze daar openhartig over.

Neuscorrectie

Via Instagram Stories liet Sem onlangs al weten dat ze een grote operatie ondergaan is. De beauty was naar eigen zeggen niet tevreden met haar neus, dus besloot ze hier werk van te maken. “Ik was altijd onzeker over mijn neus. Ik vond mijn neus niet mooi. Ik heb mijn neus laten doen, omdat ik dit zelf wilde en ik sta achter mijn keus”, zo schrijft ze.

Onzekerheden

Ook vertelt Sem dat ze vroeger om meer dingen onzeker was, maar dat ze dat nu gelukkig achter zich heeft kunnen laten. “Vroeger was ik onzeker over veel dingen”, legt ze uit.

“Neus, borsten, billen, hoe slank ik was, of mijn armhaar. Inmiddels ben ik eigenlijk bijna nergens meer onzeker over. Mijn neus heb ik laten doen en hier ben ik zelfverzekerder door geworden”, vervolgt Sem. “Dat ik slank ben en niet zoveel billen en borsten heb, dat is gewoon hoe ik ben. Dat heb ik leren accepteren en dat vind ik niet erg meer”, aldus de EOTBDD-ster.

Instagram Sem

Sem laat verder weten dat ze binnenkort nog wat uitgebreider op haar neuscorrectie en andere persoonlijke dingen ingaat. Volgers kunnen hun vragen insturen via haar Instagram. Wij zijn benieuwd!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook