First Dates zoekt single mannen: ‘Jullie blijven een beetje achter’

Vrijgezelle mannen, geef je op!

Er komt een gloednieuw seizoen van First Dates aan. Inmiddels staan de (restaurant)deuren van het populaire datingprogramma wagenwijd open voor nieuwe singles die een poging willen wagen om de ware te ontmoeten. Er zijn echter veel meer vrouwen dan mannen die zich aanmelden, en daarom doen de makers een oproep.

Mannen gezocht

“Mannen laat je hooooooren! 📣 We zoeken jullie want er zijn zó veel leuke dames die wachten op een match! Dus swipe niet naar links, wacht niet af en ga ervoor!” schrijft First Dates op Instagram. Daarbij delen ze een video waarin maître Denice en barman Victor een oproepje doen. “Lieve vrijgezelle mannen van Nederland,” begint Denice. “We hebben echt enorm veel aanmeldingen van leuke dames, maar jullie blijven een beetje achter”, vult Victor aan. “Dus heb jij nu zin in een leuke date, een lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar?” gaat hij verder. “Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag”, benadrukt Denice.

Aanmelden

Wil jij dit jaar nog de liefde van je leven tegenkomen? Ben je een mannelijke single en sta je wel open voor een avontuur? Dan is First Dates voor jou the place to be. Iedereen, van jong tot oud, kan zich opgeven voor het datingprogramma. Via deze link kun je je inschrijven. Heb jij nog een leuke vrijgezelle broer, buurman, neef of vriend? Ook die kun je opgeven. Wellicht ontmoet jij (of hij) dan de ware tijdens een heerlijk diner in het First Dates restaurant!

Succesverhaal

Hoewel de matches in First Dates lang niet altijd goed uitpakken, zijn er ook een heleboel succesverhalen. Op Instagram deelt iemand in de reactie dat zij nog steeds happy together is met haar match. Er zijn namelijk meerdere mannen die ingeschreven staan, maar niks horen. “Wacht al 4 maanden op een reactie ;)” en “Ik wacht ondertussen al anderhalf jaar op een reactie”, klinkt het. “M’n vriend heeft iets van 8 maanden (op mij) moeten wachten tot hij gematcht werd met mij. We zijn nu een half jaar verder en nog elke seconde blij met onze deelname. Nog even geduld dus”, reageert ze. Hoe leuk!

Bron: Instagram @firstdatesnl | Beeld: BNNVARA (Annemieke van der Togt)

Laatste nieuws