Temptations Shanta en Joël onthullen plannen voor de toekomst

'Ik wil wel binnen nu en een jaar verloven'

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love Or Leave zit er alweer bijna op. Vorige week konden we al zien hoe Shanta en Joël weer met elkaar werden herenigd. Grazia besloot even polshoogte te nemen bij de twee en vroeg het stel hoe het nu tussen hen gaat.

Eind goed, al goed

Shanta was in de laatste aflevering op dreamdate met Ali en Joël met Gwen. Omdat ze zich zo goed hebben gedragen op de laatste date, krijgen ze allebei geen beelden van de ander meer te zien bij het kampvuur. En dus mochten de twee elkaar ein-de-lijk weer in de armen sluiten tijdens de hereniging. Ze verlaten Temptation Island als koppel en zijn nog steeds happy together, zo blijkt uit een video van een paar maanden na de opnames. Beiden hebben ze veel geleerd van hun deelname. Ze wonen sinds kort samen en hebben een gedeelde kinderwens. Kortom, een prachtig einde!

Trouwen

Grazia vroeg de twee hoe het er inmiddels voorstaat met hun toekomstplannen. “We willen allebei wel kinderen, maar dat laat nog even op zich wachten”, zegt Joël. “We hebben nu net ons huisje samen. En kijken op dit moment naar een hondje.” Alles op zijn tijd dus, al is Shanta duidelijk over één ding. “Ik wil wel trouwen”, zegt ze.

Maarre, tijdens het laatste kampvuur ging Mitch natuurlijk op één knie voor Iris. Wat zou Shanta ervan hebben gevonden als Joël hetzelfde had gedaan bij hun hereniging? “Ik had van tevoren nog aan hem gevraagd of hij van plan was me ten huwelijk te vragen daar, maar toen zei hij: ‘Nee, dat hebben anderen ook al gedaan dus dan vind ik het niet meer speciaal.’ Dat klopt dan ook wel weer”, zegt Shanta. Ze heeft nog wel een hint voor hem. “Hij moet iets groters bedenken, maar ik wil wel binnen nu en een jaar verloven”, aldus Shanta. Oeh la la!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws