Yas queen: er komt een derde seizoen van Make Up Your Mind

Het programma is niet alleen in Nederland een groot succes.

Make Up Your Mind is al twee seizoenen een groot succes in Nederland. We genieten massaal van BN’ers die onherkenbaar worden omgetoverd tot prachtige dragqueens. Inmiddels zijn onze oosterburen ook helemaal fan van het format, onder de naam Viva la Diva – Wer ist die queen? én komt er een derde seizoen aan in ons eigen land.

Duitsland

“Wij werden vanmorgen lekker wakker, want het had het goed gedaan”, zegt Carlo Boszhard tegen RTL Boulevard over ons Duitse zusjes Viva la Diva – Wer ist die queen?. “Ja echt te gek, want de show had best wel behoorlijke competitie. Vorige week stond het tegenover voetbal en gisteren was het – zoals jullie weten – dertig graden, ook in Duitsland”, vult Herald Adolfs, de vriend van Carlo, aan. Samen produceren ze het programma. “Dat is voor tv eigenlijk killing, maar het heeft het echt goed gedaan.”

“Wij zijn ontzettend trots omdat we het mogen produceren”, aldus Carlo. “Als je kijkt naar de Nederlandse versie, die ziet er leuk uit. En de Duitse versie ziet er ook leuk uit, omdat het exact hetzelfde decor is”, grapt de presentator.

Over de grens

Het programma is niet alleen een succes in Duitsland, het is inmiddels ook verkocht aan België en Italië. En dus kunnen de nepwimpers, stiletto’s en pruiken ook daar uit de kast worden gehaald. “Wij zijn bij de Belgische versie geweest en daar zat een mystery queen…”, hint Carlo. “Nee, nee, daar mag je niets over zeggen”, grijpt Herald in. Maar zijn vriend gaat vrolijk door. “Daar zat een mystery queen in – ik kan wel iets zeggen toch – waar wij jaloers op zijn. Want iedereen kent diegene in Nederland. Waarom hebben wij die dan niet uitgenodigd?” vraagt hij zich af. “Ja, dat is echt een misser…” vindt ook Harold. Wij zijn nu wel héél benieuwd om wie het gaat!

Derde seizoen

Hoewel het dus ontzettend goed gaat, hebben Carlo en Harold nog genoeg ambities met het programma. “Ik wil sowieso Zweden, Denemarken, Spanje natuurlijk ook”, zegt Carlo. Maar de twee hebben ook heel leuk nieuws voor ons eigen kikkerlandje! Ze hebben namelijk te horen gekregen dat er ook in Nederland weer een nieuw seizoen komt. We kunnen ons dus opmaken voor het derde seizoen van Make Up Your Mind. Can’t wait! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Rob Jacobs

Laatste nieuws