Yes! Nieuw seizoen Make Up Your Mind start vandaag

Dit wil je niet missen!

Yas Queen! Vanaf vandaag kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen van Make Up You Mind. Het glamoureuze programma keert terug met een verbluffend seizoen waarin 25 BN’ers zich laten transformeren tot heuse dragqueens. Wie o wie weet de jury te herkennen?

Dragqueens

Vanavond is het ein-de-lijk weer tijd voor een nieuw seizoen van Make Up You Mind! Onder leiding van presentator Carlo Boszhard gaan vijfentwintig fabulous Queens de strijd aan op het podium. Het belooft weer een groot feest te worden vol glitter en glamour! Aan de twee panels – onder leiding van Nikkie de Jager en Fred van Leer – de taak om te raden welke BN’ers zich achter de dragqueens schuilen. But that’s not all! De dragqueens moeten ook nog door de keuring komen bij de vijfkoppige drag-jury en een wekelijks wisselend gast-drag-jurylid, onder leiding van Miss Envy Peru. Zij bepalen uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde en wie de wedstrijd helaas moet verlaten – en zich dus moet onthullen!

Lipsyncen en dansen

Elke aflevering zijn er verschillende rondes waar de Queens zich doorheen moeten lipsyncen en dansen. Zo moeten ze in de eerste ronde over de catwalk lopen, gaan ze een heuse lipsync-battle aan en vertellen ze in de laatste ronde waarom ze moeten winnen in een victory speech. Door deze rondes moeten de panels erachter zien te komen wie er schuilgaat achter al dat make-up, de grote bos haar en de hoge hakken.

Spannende finale

Naast een wisselend gast-jurylid zullen er in het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind ook een aantal nieuwe elementen te zien zijn. Zo mag de afvallende deelnemer in de eerste ronde alsnog hun voorbereide lipsync in de studio laten horen. Daarnaast belanden twee Queens na de tweede ronde in de gevarenzone, maar valt er nog niemand af. But there’s more! De Queens die in die beruchte gevarenzone belanden, moeten op het podium tegen elkaar strijden voor een plek in de volgende ronde. Op deze manier wordt de laatste ronde in elke aflevering dus nóg spectaculairder, niet twee, maar drie Queens strijden in deze ronde om de felbegeerde plek in de zinderende finale. We can’t wait!

Make Up Your Mind is vanaf vandaag, zaterdag 8 april, vijf weken lang elke zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL, Grazia archief | Beeld: Rob Jacobs

Laatste nieuws