Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yass queen! Dit zijn de eerste beelden van Make Up Your Mind seizoen 2

25 bekende mannen maken hun opwachting als dragqueen!

Maar liefst 25 bekende Nederlandse mannen hebben zich in het tweede seizoen van Make Up Your Mind laten omtoveren tot dragqueen. Enne, de eerste beelden zijn weer veelbelovend!

Make Up Your Mind

Vorig jaar verscheen Make Up Your Mind voor het eerst op de buis, toen nog als eenmalig programma. Onder meer Jim Bakkum, Barrie Stevens, Domien Verschuuren en Barry Atsma maakten toen hun opwachting in drag. Verder dook de overleden misdaadjournalist Peter R. de Vries op als mystery guest. Enne, dat heeft veel BN'ers dit jaar over de streep getrokken om ook mee te doen.

"Doordat Peter R. de Vries vorig jaar zo dapper was, hebben we ontzettend veel goede namen bereid gevonden om mee te doen dit jaar", vertelt presentator Carlo Boszhard. Dit jaar zal er dus voor het eerst een volledig seizoen van het programma te zien zijn, met maar liefst 25 bekende mannen in drag. Volgens Carlo zitten daar veel goede namen tussen en wordt het seizoen "spectaculair en verrassend".

Sterke boodschap

"Make Up Your Mind was vorig seizoen uitermate succesvol bij RTL4", stelt programmadirecteur van RTL Peter van der Vorst. "Ook door jongeren werd het programma zeer goed bekeken én gewaardeerd. Het was dan ook een no brainer om nu met een serie te komen. Dit is topamusement met een sterke boodschap, die we als RTL graag uitdragen: iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. Knap hoe Carlo en Herald dat thema in dit sprankelende programma hebben kunnen vatten."

Eerste beelden

De eerste beelden die RTL vandaag heeft vrijgegeven zijn alvast veelbelovend! Prachtige make-up, stunning kostuums, spectaculaire optredens en een hoop vraagtekens bij de jury. Want de grote vraag is: "Wie is het?" De jury bestaat uit twee teams onder leiding van Fred van Leer en Nikkie de Jager. Zij moeten in elke aflevering raden welke vijf BN'ers zich als dragqueen hebben uitgedost. De winnaar van de aflevering gaat naar de finale. En last but nog least is er in elke aflevering een mystery guest te gast. We can't wait! 

Vanaf 9 april is het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind wekelijks te zien bij RTL 4 om 21.35 uur.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL (Rob Jacobs)