Sylvia Geersen over mannen in De Bachelorette: ‘Ik wist niet wat ik zag’

'Ik geloof zeker dat je de ware kunt vinden in een televisieprogramma'

Ze speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van De Bachelorette, dat vanaf 2 februari van start gaat op Videoland. Sylvia Geersen vertelt aan Grazia over haar zoektocht naar ware liefde vinden in het tv-programma.

Eerste ontmoeting

Tijdens de eerste ontmoeting maakten de mannen een goede eerste indruk op Sylvia. “Ik wist niet wat ik zag toen ik daar op die red carpet stond en elke keer weer die grote voeten uit de limousine zag stappen. Ik had namelijk óók gezegd dat ik op grote mannen val. Ik was aangenaam verrast hoe knap ze waren en dat ze ook echt inhoud hadden. Vooraf dacht ik: mannen die aan De Bachelor meedoen, zijn misschien toch bepaalde types die op tv willen komen, maar er zat echt veel potentie tussen.”

Liefde vinden

Veel mensen zijn sceptisch over het vinden van ware liefde in een televisieprogramma maar Sylvia niet: “Ik geloof zeker dat je de ware kunt vinden in een televisieprogramma. Of je nu gefilmd wordt of niet, we zijn allemaal mensen met gevoel”, vertelt ze. “Op een gegeven moment vergat ik die camera’s ook. Wat ze soms deden, is de camera in een hoekje laten staan, waardoor je niet doorhad dat je gefilmd werd. Niks wat je ziet is gemaakt, ook al is het televisie; de show is heel puur geworden. Ik ben er met een oprecht hart ingegaan, met de intentie om liefde te vinden. Ik heb me opengesteld, goed naar de mannen geluisterd, gevraagd hoe ze in het leven staan en waarom ze meedoen. Ik zag veel respect en oprechtheid, daar was ik heel blij om.”

Toekomst

We zijn natuurlijk super benieuwd of Sylvia dan ook echt die ware liefde heeft gevonden tijdens De Bachelorette maar dat mag Syl helaas nog niet verklappen. “Ik kan wel zeggen dat ik weer toe ben aan een serieuze relatie. Alleen moet dit wel een aanvulling zijn, want ik ben ook heel erg bezig met mijn eigen leven en carrière. Vroeger dacht ik dat ik niet alleen kon zijn, maar in mijn anderhalf jaar als vrijgezel heb ik juist ontdekt dat ik het wel lekker vind om vrij te zijn en te doen en laten wat ik wil. Daar ben ik heel sterk door geworden, ik voel me momenteel echt op mijn aller-gelukkigst. Dus nee, ik heb geen man meer nodig om happy te zijn, maar leuk is het natuurlijk wel. Jullie gaan het zien de komende weken: er zit humor in, een rollercoaster van emoties, de mooiste gesprekken, de meest fantastische locaties, de knapste mannen… De Bachelorette was echt een sprookje voor mij!” We can’t wait!

Benieuwd naar de rest van het interview? Je leest het vanaf 1 maart in de nieuwste Grazia.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws